Sint had voor elke bewoner een cadeau meegenomen uit Spanje. Foto: PR.
Sint had voor elke bewoner een cadeau meegenomen uit Spanje. Foto: PR.

Uitslagen kaartclub VOO

RUURLO – Winnaars van de zevende speelronde (zaal De Tapperij) van de kaartcompetitie van de kaartclub van Vereniging Openbaar Onderwijs waren bij het klaverjassen W. Straver en J.H. Alfing (5109 punten) en bij het kruisjassen H. Kuenen en E. Kuenen (3799 punten). De competitie wordt voortgezet op donderdag 4 januari 2018 in zaal De Keizerskroon. Aanvang kruisjassen 19.30 uur en klaverjassen 20.00 uur. Er wordt één keer per veertien dagen gekaart in De Tapperij of bij De Keizerskroon. Tussenstanden: Klaverjassen: 1. W. Eggert en N. de Wilde 34041 punten; 2. W. Straver en J.H. Alfing 33719; 3. L. Heppe en J. de Boer 33547. Kruisjassen:1. H. Kuenen en E. Kuenen 26751; 2. H. Aagten en F. Wopereis 25342; 3. H. Abbink en L. Visschers 25098.


'Keuveln um'n kasboom'

BARCHEM - Crescendo en Landgoedhotel Woodbrooke, houden op zondagmiddag 17 december, met medewerking van de Barchkerk, Just Us, Encore, Vanbar en Buuf, een bijzondere middag in Kerstsfeer. Belangstellenden zijn welkom op zondag 17 december tussen 16.00 en 18.00 uur om te proeven, genieten van muziek, koren en te luisteren naar prachtige kerstverhalen. Locatie: Landgoedhotel Woodbrooke, Woodbrookersweg 1 in Barchem.


Poes gevonden

RUURLO - Op de Groenloseweg is een schildpadpoes gevonden. Ze is vrij donker en heeft wat rood in het snuitje, op haar kin en een rood befje. Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.


Sinterklaas brengt
bezoek aan De
Bundeling

RUURLO – Zoals elk jaar brachten Sint en Piet op 5 december weer een bezoek aan woonzorgcentrum De Bundeling. De Sint kwam niet op zijn schimmel maar met de 'Mooi in Ruurlo Expres'. Deze keer kwam hij met twee zingende Pieten, Fleur en Karin en de pakjespiet Danielle. Toen Sint had plaats genomen op zijn speciale stoel vertelde hij vele anekdotes over de bewoners van De Bundeling. De muziek pieten omlijsten deze verhalen met de bekende sinterklaasliedjes. Iedereen zong spontaan mee. Sint had voor elke bewoner een cadeau meegenomen uit Spanje. Onder begeleiding van het bekende liedje 'Dag Sinterklaas' werden de Sint en zijn Pieten uitgezwaaid. Deze middag werd mogelijk gemaakt door 'De Vrienden van De Bundeling'.


Opbrengst MS-collecte hoger dan vorig jaar

RUURLO - Wederom is de opbrengst van de collecte voor het MS-Fonds in Ruurlo hoger dan vorig jaar. Er is door de collectanten € 1835 opgehaald en dat is ruim € 150 meer dan in 2016. Een mooi resultaat, met name omdat de weersomstandigheden niet al te best waren. Veel dank aan de collectanten, maar ook aan de Ruurlose bevolking, die dus goed begrepen heeft dat er veel geld nodig is voor verder en meer onderzoek naar deze soms slopende ziekte van het centrale zenuwstelsel.Wie bij de volgende collecte mee wil helpen, kan contact opnemen met coördinator voor Ruurlo, P.van Kooten. Tel. 0573-453612.

Foto:PR