Meezingen met popkoor SoSjaal

GELSELAAR - Woensdag 20 december sluit popkoor SoSjaal de repetitieavonden van het jaar 2017 af met een gezellig meezingconcert in Dorpshoes Gelster, Pastorieweg 10 in Gelselaar.

Om 20.00 uur start een korte workshop, waarbij de aanwezigen onder leiding van Rosanne Sprick enkele bekende nummers kunnen instuderen. Vervolgens begint SoSjaal het concert, waarna de mensen die hebben deelgenomen aan de workshop worden uitgenodigd mee te zingen met de nummers die ze hebben geoefend. Meezingen is niet verplicht. Mensen die liever willen luisteren naar muziek passend bij deze tijd van het jaar, zijn ook van harte welkom.


Klootschieten op tweede kerstdag

GEESTEREN - Klootschietvereniging Respelhoek uit Geesteren houdt op tweede kerstdag haar traditionele kersttoernooi bij Café Baan in Geesteren. De inschrijving start om 9.00 uur en is mogelijk tot 10.00 uur. Geschoten wordt in de vrije klasse en de klootschietersklasse NKB/EKFN. In de vrije klasse mag maximaal 1 AKF-lid mee gooien. Er wordt op twee parcoursen geschoten.


Kerstviering Vrouwen van Nu

GEESTEREN/GELSELAAR - De culturele -commissie en het zangkoortje verzorgen op maandag 18 december de kerstavond bij de Vrouwen van Nu Geesteren/Gelselaar. De avond staat in het teken van het Wel en Wee van Huize Weltevree. Ook meerdere andere leden verlenen hun medewerking. Aanvang 20.00 uur in zaal Florijn in Gelselaar.