Foto: Persbureau Gino Press
Foto: Persbureau Gino Press Foto:

Prijzen voor de Hamelandse Ruiters

GEESTEREN - Afgelopen weekend won Rita Ligtenbarg met Frinando de klasse B SGW in Diepenheim. Lieke Walvoort werd met Conquista derde in de klasse Z1 dressuur in Vragender en Jan Lutke Willink reed zijn paard Zisinaa naar een vierde plaats in het L springen in Brummen. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.


Gewonde na aanrijding

HAARLO - Op zondag 15 oktober heeft er rond 09:30 uur in de ochtend een aanrijding plaatsgevonden op de Borculoseweg tussen Haarlo en Borculo. Een personenauto is hierbij in de sloot beland. Bij het ongeval is tenminste één persoon gewond geraakt, deze werd door ambulancepersoneel behandeld en is overgebracht naar een ziekenhuis. De Borculoseweg is voor alle doorgaande verkeer afgesloten. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Beide voertuigen zijn bij het ongeval zwaar beschadigd geraakt.


Leijenhorst voorganger in dienst 'Wieter kiek'n'

BARCHEM/AALTEN - Zondag 22 oktober is er weer een oecumenische dialectdienst in de Oosterkerk van Aalten. De dienst begint om 19.00 uur en de voorgangers zijn Pastor Hetty Bresser van de Sint Ludger Parochie en Pastor Jan Leijenhorst van de Protestantse Gemeente Barchem en oud-inwoner van Aalten. Het thema van de dienst is: 'Wieter Kiek'n'. Muzikale medewerking zal worden verleend door organist Gerard Wesselink en gitarist Johan Klein Nibbelink.