De PPM band treedt vrijdagavond tijdens het Septemberfeest op. Foto: PR.
De PPM band treedt vrijdagavond tijdens het Septemberfeest op. Foto: PR. Foto:

Muziekfestijn bij Septemberfeest Ruurlo

RUURLO – Knallen van donderdag 7 september tot en met zondag 10 september. Heerlijk met z'n allen meeblèren, lekker swingen of met een drankje langs de kant genieten. Over een kleine maand is het zover, Ruurlo staat dan op z'n kop op de Blikmansweide tijdens de 55ste editie van het Septemberfeest. Dit jaar Reurle Live als knallend begin van het feest op donderdagavond 7 september. Reurle Live betekent een groot muzikaal feest in een tent met laaiend enthousiaste muzikanten. Geen gewoon feest maar een muzikale avond 'Reurle voor Reurle'.

Nieuw dit jaar is de Ouderenmiddag op vrijdag 8 september vanaf 14.00 uur. Een gezellige middag met een hapje, drankje en muziek van de Hohner Boys, het Ruurlose gezelligheidskoor Schouder aan Schouder en Hans Roerdink. Op diezelfde vrijdagmiddag om 17.00 uur is er de bekende Oranjeborrel voor alle ondernemers uit de regio. Op het podium staat de band TikMaarAf. Grote hit's, 70's, 80's, 90's in een akoestisch jasje. Later op de avond, vanaf 21.45 uur staat de PPM Band op het podium. De nieuwste hits, de beste (rock)classics en de meest hilarische feestmuziek komen in sneltreinvaart voorbij. Op het Dance podium zien we DJ Martin Scheffer met om 21.45 uur Dave Roelvink. Bekend van veel televisieprogramma's, maar hij richt zich momenteel op een carrière als DJ. De vrijdagavond op het Dance podium wordt afgesloten met DJ Freddy Moreira met zeer goede mixtapes en een explosieve live show.

Zaterdag doet men er een schepje bovenop met om 21.00 uur Turn Up the 90-ties in de grote tent. Een waanzinnige liveshow vol specialeffect en interactie. Op het Plein en op het Dance podium maken DJ Bachie en DJ Martin Scheffer er wederom een groot feest van. Een gevarieerde mix en keer-op-keer vol gas. Om 22.30 uur de uitsmijter Childsplay! Een unieke combinatie van hoge energie en creativiteit.

Coverbandcircuit
Zondag om 16.00 uur op het Plein Half um Half! Een band die alles 'in 't plat' zingt met nummers van Normaal, Jovink en een aantal eigen nummers onder het motto 'Lekker angoan en niet meer weggoan'. In de grote tent Diss Nie Okay, een liveshow, waarin zowel klassiekers als moderne nummers liefdevol misbruikt worden. DNO zijn een welkome afwisseling in het coverbandcircuit. Om 21.00 uur het dak eraf met DJ Martin. Met zijn prikkelende platenkeuze weet hij de zaal plat te spelen.

QR codes
Het hele programma staat op facebookpagina van Oranjevereniging Ruurlo en in de Oranjekrant die in week 35 verschijnt als bijlage van Achterhoek Nieuws Berkelland Borculo – Ruurlo. Nieuw dit jaar zijn de QR codes in de Oranjekrant. Door deze code met je smartphone te scannen lees je informatie digitaal. Download hiervoor de app I-nigma in de App of Playstore