Mike Gerritsen uit Borculo. Foto: PR
Mike Gerritsen uit Borculo. Foto: PR Foto:

Borculoër Mike Gerritsen eind dit jaar te zien op tv

BORCULO - Mike Gerritsen afkomstig uit Borculo was razend enthousiast toen hij te horen kreeg dat hij geselecteerd is voor de nieuwe serie VoetbalMaffia. Deze serie is vanaf oktober op NPO Nederland 3 te zien.

De opnames van het programma zijn 24 mei gestart, De serie draait om matchfixing en speelt zich af in Italië, België, Thailand en Deventer. In de serie spelen onder andere: Egbert-Jan Weeber, Maryam Hassouni, Sallie Harmsen, Chiem Vreeken, Mingus Dagelet en Sacha Visser.

Over de rol wil Mike niks kwijt. Hij heeft 16 juni zijn eerste opnamedag in de Adelaarshorst, het stadion in Deventer.

Mike vertelt: "Ik heb er enorm veel zin in en kijk er erg naar uit. Hoe vaak ik te zien zal zijn weet ik niet. Ik weet wel dat ik best een leuke rol heb. Ik heb in het verleden wel vaker geacteerd voor een serie op YouTube en als figurant in een film gezeten. Dit is toch wel the next level en zeker een uitdaging

Bing Film & TV zoekt voor de opnamen in en rond het stadion De Adelaarshorst nog zo'n 600 figuranten.
Als voetballer, toeschouwer op de tribune of bewoner van de stad kunnen liefhebbers figureren in de nieuwe serie. Wie mee wil doen kan een e-mail naar: figuratie@bingfilm.tv.

Voetbalmaffia, vanaf zondag 22 oktober, 21.30 uur op NPO 3


Alzheimer Café Berkelland over
praktische tips bij dementie

BORCULO - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland houdt maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Men ontmoet lotgenoten en kan met elkaar in gesprek gaan over de dingen die men meemaakt of wat men bezighoudt. De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 13 juni in Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo, van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur).

Het thema van deze maand is: Praktische tips bij dementie. Als bekend wordt dat een partner, moeder, vader, zus, broer of een andere dierbare de diagnose dementie heeft gekregen, verandert er veel. Men moet een weg vinden in de wereld van de zorg bij dementie. Carolien Langendijk, ervaringsdeskundige dementie, vertelt over de stappen die men kan zetten om de juiste zorg te organiseren of hoe te ontspannen om zo de zorg langer vol te kunnen houden.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411