De jubileumcommissie van Schouder aan Schouder: staand v.l.n.r.: Paul Klein Goldewijk, Marietje Schmitz, Rianne Legebeke, Rob Boonstra, Moniek Emsbroek, Jacques Verschure, voor: (links) Richard Klein Gunnewiek en Conny Urbaan. Foto: PR.
De jubileumcommissie van Schouder aan Schouder: staand v.l.n.r.: Paul Klein Goldewijk, Marietje Schmitz, Rianne Legebeke, Rob Boonstra, Moniek Emsbroek, Jacques Verschure, voor: (links) Richard Klein Gunnewiek en Conny Urbaan. Foto: PR. Foto:

Gevarieerd programma Schouder aan Schouder

Gezelligheidskoor viert lustrum

RUURLO/VELDHOEK – Gemengd Gezelligheidskoor Schouder een Schouder uit Ruurlo viert zondag 23 april haar vijfjarig bestaan met een groot lustrumfeest bij Eetcafé-zaal De Veldhoek in Veldhoek.

Tijdens dit Lustrumfeest treden naast Schouder aan Schouder de Halley Valley Country Dancers uit Varsseveld, het Achterhoekse homomannenkoor Shansons, het regionale damestrio Deja Vu en kinderkoor Sing a Song uit Ruurlo op. Ook vindt er een 'creamarkt' plaats en zijn er volop kinderactiviteiten.

Voor het gratis toegankelijke lustrumfeest is een speciaal achtkoppige lustrumcommissie samengesteld. Omdat financieel allemaal mogelijk te maken staken een aantal leden vorig jaar tijdens de Ruurlose Septemberfeesten de handen uit de mouwen door 'bardiensten' op de Blikmansweide te draaien en verzamelde men tweedehands spulletjes voor rommelmarkten. Ook is er een verloting gehouden. Met al deze inkomsten is een mooi gevarieerd middagprogramma samengesteld (zie advertentie elders in dit blad). Het zal een middag worden voor jong en oud. Voor de kinderen is er een springkussen, ze kunnen zich laten schminken en broodjes bakken. Verder zullen er een tiental kramen staan met onder andere keramiek, kleding en schilderijen. Het programma begint om 12.00 uur duurt tot 17. 00 uur. Schouder aan Schouder telt momenteel 51 leden en staat onder leiding van dirigente Rianne Legebeke uit Zutphen.