Het Schildersatelier, open van 21 tot en 23 april. Foto: PR
Het Schildersatelier, open van 21 tot en 23 april. Foto: PR Foto:

Expositie 'Eigen Stijl' in 't Stieltjen

HAARLO - 'Het Schildersatelier' houdt in het weekend van 21, 22 en 23 april een expositie in het Kulturhus 't Stieltjen aan de Wolinkweg 12 in Haarlo. Wethouder Joke Pot opent de expositie op vrijdag 21 april om 19.00 uur. Ieder is daarbij van harte welkom. De expositie laat zien dat ieder zijn/haar Eigen Stijl heeft.

De openingstijden zijn beide middagen van 13.00 uur tot 17.00 uur. Tevens is er dan een historische wandeling mogelijk.
Schilderen kent vele vormen en mogelijkheden. De schilders uit diverse plaatsen in de Achterhoek hebben zo ieder zijn of haar Eigen Stijl. De één legt zich voornamelijk toe op potloodtekeningen en de ander vertrouwt zeegezichten toe aan het doek met acrylverf.

Veel onderwerpen laten zich prachtig uitwerken in aquarel, abstracten met de frisse kleuren van acryl en stillevens in de warme kleuren van olieverf of pastelkrijt. Tevens is er een videofilm te zien van de lessen.
Mocht men de bezichtiging van deze expositie willen combineren met een historische wandeling door Haarlo en omgeving, dan kan dat. Er zijn gidsen aanwezig die aanwezigen met plezier rondleiden. Maar men kan ook aan de hand van een routebeschrijving zelf de wandeling maken.

De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Meer informatie is te krijgen bij Inge Meuleman, tel. 06-40326519, e-mail: i.meuleman@tele2.nl.