Rob, Jacquelien, Rob-Roy en Sophie Visscher (rechts) samen met de commissie leden Marcel Hendriks (staand) en Michiel Schouten van vv Ruurlo bij hun gewonnen auto. Foto Jan Hendriksen.
Rob, Jacquelien, Rob-Roy en Sophie Visscher (rechts) samen met de commissie leden Marcel Hendriks (staand) en Michiel Schouten van vv Ruurlo bij hun gewonnen auto. Foto Jan Hendriksen. Foto:

Familie Visscher wint auto bij vv Ruurlo

RUURLO – Niets vermoedend zat Rob Visscher zaterdagavond met zijn gezin voor de televisie toen rond half tien de telefoon plotseling trilde. "Met Michiel Schouten van voetbalvereniging Ruurlo. Ben jij in de gelegenheid om op korte termijn naar de kantine van voetbalvereniging Ruurlo op sportpark 't Rikkelder te komen? We hebben een leuke verrassing voor jou in petto. Het is absoluut de moeite waar om even langs te komen." Volmondig antwoordde Rob: " Ja, dat ben ik." Amper een paar minuten later meldde buurman Daniël Brekveld, die het winnende lot had verkocht, zich telefonisch bij Rob. "Je hebt een auto gewonnen", zo vertelde Brekveld enthousiast.

Door Jan Hendriksen

Het had wat voeten in aarde. Maar uiteindelijk kan de grote verlotingsactie die voetbalvereniging Ruurlo in de afgelopen drie maanden organiseerde geslaagd genoemd worden. De doelstelling om duizend loten van vijftig euro per stuk aan de man te brengen werd niet gerealiseerd. "Maar met 577 zijn we toch tevreden", zo verklaarde Michiel Schouten namens de commissie van VV Ruurlo die de verloting ten bate van de financiering van de verbouwing van de kantine en het jubileumfeest in het kader van het 85-jarig bestaan van vv Ruurlo op touw had gezet. "De verloting heeft financieel een positief resultaat opgeleverd. Misschien niet het beoogde resultaat. Maar we zijn tevreden".

Gulle medewerking
De prijzenpot was door de gulle medewerking van sponsoren tot de rand gevuld. Er waren meer dan tachtig prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs, een Citroen C1 ter waarde van 10.500 euro, waren er onder meer twee Old Dutch fietsen (450 euro), zes ballonvaarten voor twee personen (400 euro), een wasautomaat (425 euro), een minuut gratis winkelen bij Plus Kogelman (300 euro) een televisie (450 euro) en een schilderij Wild Life Art (450 euro) te winnen. Alle winnaars worden deze week gebeld om ze op te hoogte te stellen van hun gewonnen prijs.