Wethouder bezoekt weekmarkt. Foto: PR
Wethouder bezoekt weekmarkt. Foto: PR Foto:

Beiaardier speelt Bach

LOCHEM - Ook stadsbeiaardier Jan-Geert Heuvelman doet mee aan de Bachweken in Lochem. In de wekelijkse beiaardbespeling tijdens de woensdagmarkt van 29 maart en 5 april zullen allerlei bekende en minder bekende Bachwerken op de klokken van de Gudulatoren gespeeld worden. Daarbij zullen delen uit de beroemde Matthäus Passion van Bach uiteraard niet ontbreken. Zo kan het niemand in de stad ontgaan dat de Bachweken in Lochem plaatsvinden. Suggesties voor nummers kunnen worden ingediend bij stadsbeiaardier Jan-Geert Heuvelman via beiaardlochem@gmail.com of via de Facebookpagina van Beiaard Lochem.


Veel fietsers in toertocht

BERKELLAND - De toertochten die TC de Berkelrijders afgelopen zondag heeft georganiseerd, hebben vele honderden deelnemers getrokken. Zowel de toertochten door het veld als de toertochten op de verharde weg werden goed bezocht. De tochten kenden verschillende starplaatsen. Het totaal aantal geregistreerde deelnemers was 750.


Wethouder Van Haaren bezoekt markt Ruurlo

RUURLO - Wethouder Marijke van Haaren was vrijdagochtend tussen 9.30 en 10.00 uur op de markt in Ruurlo. Zij was daar om met inwoners in gesprek te gaan over de vraag: wat is er volgens u nodig aan welzijnsactiviteiten en –voorzieningen? Denk aan vrijwilligersondersteuning, taalles, lezingen, een financieel spreekuur, oppasdienst. Daarna ging de wethouder naar de Ontmoetingsmarkt in de bibliotheek.