Feestprogramma bij paasvuur

Vervolg voorpagina

Zaterdag 1 april is de laatste inzamelingsdag voor paasvuurhout. Hierna zal een aanvang worden gemaakt met de daadwerkelijke opbouw van het paasvuur. Uitsluitend snoeihout en dennen zonder wortels kunnen worden aangeleverd.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het paasvuur wordt zondag 16 april (1e paasdag) om 20.45 uur ontstoken. Alle belangstellenden zijn welkom om het enorme vuur te komen bekijken. De toegang is gratis. De ontwikkelingen en het laatste nieuws omtrent het paasvuur zijn te volgen via @pvbDijkhoek.

Feestprogramma
Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud. Voor de zaterdagavond staan twee acts geprogrammeerd. De band Guts, bestaande uit vier jonge muzikanten uit Borculo en omgeving die houden van classic rock. DJ Christo (Disco Kings) zal hedendaagse muziek combineren met dance classics. Uiteraard wordt de zaal weer mooi aangekleed. Het programma begint om 21.00 uur.

Zondag
De zondagavond, het traditionele paasfeest, gaat van start met een kinderfeest voor alle kinderen van de basisscholen. Vanaf 19.00 zijn ze met hun ouders, opa's en oma's van harte uitgenodigd in het voorcafé voor een spetterend pre-party paasvuurfeestje. Rond 20.30 uur vindt de gang naar het paasvuur plaats, waarna het vuur na het openingswoord rond 20.45 ontstoken wordt.

Als het paasvuur brand, zijn de kinderen en ouders/verzorgers nog van harte welkom in het voorcafé waar tot 22.30 nog een gezellig feestje gebouwd kan worden. Voor de oudere jeugd begint vanaf 21.00 de party in de hardstyle schuur met medewerking van DJ Lars en in de live zaal staat de band Jackfire. Na 22.30 zal DJ Martin in het feestcafé de boel op kop zetten.

Op maandag is het Line Dance Festival. De voorverkoop voor het Paasvuurfeest begint in maart. Voor meer informatie over het paasvuur kan men terecht bij Wim Nieuwenhuis, tel: 06-515 42 860 of Henk Menger, tel: 0573-452859.