Van links naar rechts Lydia ter Welle (Achterhoek Nieuws bv), Martijn Takke, Ton Hettema en zijn vrouw en Betsie Weikamp (Achterhoek Nieuws bv). Foto: Karin Stronks
Van links naar rechts Lydia ter Welle (Achterhoek Nieuws bv), Martijn Takke, Ton Hettema en zijn vrouw en Betsie Weikamp (Achterhoek Nieuws bv). Foto: Karin Stronks Foto:

Ton Hettema wint fiets met eindejaarspuzzel

LICHTENVOORDE - Ton Hettema uit Doetinchem is de gelukkige winnaar van de Gazelle-fiets, die door Harm Takke Tweewielers uit Dinxperlo beschikbaar werd gesteld als prijs voor de eindejaarspuzzel in de deze krant.

Uit de vele honderden inzendingen - per e-mail maar ook per post - werd zijn inzending getrokken. Om het allemaal eerlijk te laten verlopen, werd er op het kantoor van Achterhoek Nieuws eerst geloot of de winnaar zou komen uit de inzenders per e-mail of die per briefpost. Vervolgens werd geblinddoekt een keuze gemaakt uit de A3-vellen met alle inzenders per e-mail. Ook blind werd vervolgens met een pen een stip gezet op de lijst. En die stip stond bij de naam van Ton Hettema. Hij had ook de juiste oplossing gevonden: De boodschap van Kerstmis is dat we nooit alleen zijn.
Martijn Takke van Harm Takke Tweewielers kwam met de fiets naar het kantoor van Achterhoek Nieuws bv in Lichtenvoorde. Daar kwam ook Ton Hettema met zijn vrouw naar toe, om de fiets in ontvangst te nemen van Betsie Weikamp en Lydia ter Welle namens Achterhoek Nieuws. Hettema was erg blij met zijn prijs. "Ik vind het altijd leuk om zo'n kruiswoordpuzzel op te lossen, maar meestal stuur ik de oplossing niet eens in. Ik moet eerlijk bekennen dat de mooie prijs voor mij aanleiding was om dit maal toch een kansje te wagen. Ik heb het model van de fiets zelfs opgezocht op de site van Gazelle, en me prima vermaakt met de verhalen over de geschiedenis van deze 'fietsenmaker' en zijn reclamecampagnes met 'Piet Pelle op zijn Gazelle'. Ik ben echt heel blij met deze prijs", aldus de gelukkige winnaar.