De Bankdirecteuren. Foto: PR
De Bankdirecteuren. Foto: PR Foto:

Bankdirecteuren voor tweede keer op podium van Reurpop

Ruurlo – Ze werden door een groot deel van de vrijdagbezoekers in de Reurpop-enquête van 2016 spontaan genoemd als hun 'favoriete optreden'. Degenen die op deze zwoele zomeravond een plekje hadden bemachtigd in het bomvolle Tanklokaal, weten dat het nu over niemand minder dan De Bankdirecteuren uit Vorden gaat.

Op zaterdag 10 juni starten ze al om 21.00 uur in de Saloon, om vervolgens tot 01.00 uur door te spelen. "We zeggen het vaker: Maar dit mag je echt niet missen!", aldus de organisatie van Reurpop.
Zelf omschrijven De Bankdirecteuren zich als 'een nederig orkestje uit het fraaie Vorden'. De valse bescheidenheid siert de mannen die zaterdag 10 juni hun succesvolle show van vorig jaar nog eens dunnetjes willen overdoen. Voor een stapeltje bankbiljetten draaien ze hun hand beslist niet om, maar nog
liever spelen De Bankdirecteuren nummers van Johnny Cash, The Eagles, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones, The Doobie Brothers, The Dubliners.

De Saloon
De Bankdirecteuren zullen tijdens Reurpop spelen in de vernieuwde festivaltent De Saloon, een nieuw bruin café met cowboy-entourage dat is gevestigd naast de tipi-tent (daarover later meer). Tot in de late uurtjes zullen De Bankdirecteuren, die er inmiddels al honderden optredens hebben opzitten, het Reurpoppubliek vermaken en wederom een ongekende sfeer creëren.


De Bankdirecteuren. Foto: PR.