In het pand waar ooit in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw mengvoederonderneming Ruvevo was gevestigd is vanaf 14 februari de nieuwe locatie van kringloopwinkel Warm.  Foto: Jan Hendriksen.
In het pand waar ooit in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw mengvoederonderneming Ruvevo was gevestigd is vanaf 14 februari de nieuwe locatie van kringloopwinkel Warm. Foto: Jan Hendriksen. Foto: Jan Hendriksen

Kringloopwinkel Warm gaat verhuizen

Ruurlo – Kringloopwinkel Warm in Ruurlo gaat per 14 februari verhuizen van de huidige locatie aan De Ventersteeg naar een nieuw te huren pand aan De Venterkamp. Kringloopwinkel Warm van eigenaresse Daniëlle Lutke Willink uit Borculo is ruim twee jaar gevestigd aan De Ventersteeg in Ruurlo.

Door Jan Hendriksen

Het is een succesvolle start geweest voor de kringloopwinkel maar op de huidige locatie was het bedrijf met herbruikbare artikelen uit haar jasje gegroeid. Daarom is er een grotere locatie gezocht en gevonden aan De Venterkamp. In het pand was tot vorig jaar Handelsonderneming Chiel Meekes uit Groenlo gevestigd. Warm wil ook de cliënten van de Voedselbank Oost -Achterhoek blijven steunen en het aantal dagbestedingsplaatsen uitbreiden op de nieuwe locatie. De kringloopwinkel groeit maar liefst naar duizend vierkante meter. "De goederen aanname kan op de nieuwe locatie beter georganiseerd worden en er is meer ruimte beschikbaar voor dagbesteding plaatsen in het nieuwe pand. Op alle fronten gaan we er dan ook op vooruit", aldus Daniëlle Lutke Willink.

Werkzaamheden
De eerste werkzaamheden in het nieuwe pand aan De Venterkamp zijn al gestart. De goederen aanname zal deze maand al in gebruik worden genomen. De kringloopwinkel blijft op de huidige locatie geopend tot en met 4 februari. In de week van 6 tot en met 11 februari is Warm gesloten in verband met de verhuizing. Er is een gezellige club vrijwilligers werkzaam bij de kringloopwinkel al kunnen ze met deze uitbreiding er zeker nog wat enthousiaste mensen bij gebruiken. Op dinsdag 14 februari volgt dan de opening op de nieuwe locatie.

Herbruikbaar
Kringloopwinkel Warm in Ruurlo verkoopt herbruikbare artikelen voor in en om het huis zoals onder meer huisraad, banken, stoelen, tafels, tuin-, camping- en vrije tijds-artikelen, boeken, dvd's, cd's, speelgoed, elektronica, lampen en klein elektronische apparaten en geluidsdragers. Voor meer informatie kan men de website raadplegen: www.kringloopwarm.nl of volg de facebookpagina www.facebook.com/kringloopwarm.