Needese ondernemers willen van december een echte feestmaand maken met een bijzondere decemberactie. Foto: PR OVN
Needese ondernemers willen van december een echte feestmaand maken met een bijzondere decemberactie. Foto: PR OVN

Knallende decemberactie Needse winkeliers

Naast hoofdprijs nog honderd prijzen te winnen

NEEDE - Sinterklaas is ook weer in Neede gearriveerd. Nadat de kinderen Sint en zijn Pieten hadden verrast met een uitgebreide ontvangst, nam Sinterklaas bij de Oale Bioscoop aan de Borculoseweg ook nog de tijd om met een aantal centrumondernemers te spreken. "Ik stel het enorm op prijs dat jullie ook dit jaar weer een fantastische decemberactie hebben en ik vind het mooi dat de actie ook nog doorloopt zodra mijn collega de Kerstman in het land verschijnt", gaf Sinterklaas aan.

Ook dit jaar hebben de actieve Needse winkeliers weer bijzondere aanbiedingen, maar dat niet alleen. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één decemberbon. Met deze bon maakt men kans op één van de honderd schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot.

Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee. Dus hoe eerder men koopt hoe meer kans men maakt op één van de prijzen.

Reischeque
De decemberactie start op woensdag 23 november en loopt door tot vrijdag 30 december. Op die datum wordt de winnaar van de eindejaarsprijs, een reischeque ter waarde van 500 euro bekend gemaakt. Naast deze gelukkige winnaar profiteert ook de hele straat mee. De straatprijs bestaat uit zakken versgebakken Needse oliebollen. Deze worden op 31 december huis-aan-huis in de winnende straat uitgereikt.

De trekkingen vinden plaats op 4, 23 en 30 december.

Voor meer informatie en deelnemende winkels betreffende de decemberactie kan men een kijkje nemen op de website van de ondernemersvereniging.


www.needseondernemers.nl