Kruidentuin in Mallum. Foto: PR
Kruidentuin in Mallum. Foto: PR Foto:

Postzegelvereniging houdt verzamelbeurs

LICHTENVOORDE - Op zondag 25 september houdt de postzegelvereniging De Achterhoek haar jaarlijkse Verzamelbeurs in de Swite van Schuttersgilde St. Swibertus aan de Hendrik Leemreizestraat 2 in Lichtenvoorde. Openingstijd van 10.00 tot 16.00 uur.

Er zijn, naast postzegelhandelaren, ook handelaren van brief,- en ansichtkaarten aanwezig en er komt een muntenhandelaar. Toegang is gratis. Parkeermogelijkheden zijn gratis en onbeperkt. Meer informatie via Henk Grievink: 0544-375707 / 06-11770082 of henkgrievink@hotmail.com.


Oogstfeest in de Kruidenhof in Mallum

EIBERGEN - Het jaarlijkse Oogstfeest vindt op zondag 25 september plaats in de Kruidenhof in Mallum. Het zomerseizoen wordt afgesloten en de tuin is voor de laatste keer dit jaar te bezichtigen voor bezoekers. Openingstijden: 13.30 tot 17.00 uur.

Er is een kleine markt met producten uit de tuin, zoals jam, honing, thee, zalf, zaden en pompoenen. Ook zijn er planten en kruiden te koop die in de Kruidenhof voorkomen.

De vrijwilligers van de Kruidenhof kijken terug op een goed seizoen. Enkele duizenden belangstellenden bezochten de tuin, ook al werkte het weer niet altijd mee. Aanstaande zondag kunnen bezoekers zien hoe de natuur zich voorbereidt op de komende herfst.

De toegangsprijs bedraagt 2 euro. Donateurs hebben gratis toegang. De Kruidenhof heeft een terras, waar men koffie, thee en appelgebak kangebruiken.


www.kruidenhof-te-mallum.nl