Gerda werd in het zonnetje gezet. Foto: PR
Gerda werd in het zonnetje gezet. Foto: PR Foto:

Vrouwen van Nu start seizoen met presentatie

NEEDE - Na de zomerstop houdt Vrouwen van Nu, afdeling Neede, voor haar leden op 14 september een bijeenkomst met Imker Bob Kleist van Imkerij 'de Raat'. Aanvang 19.45 uur in Gebouw Diekgraven.

Op 7 september vindt de middagfietstocht plaats. Vertrek om 13.00 uur vanaf het Marktplein aan de Marktstraat.


Drie afdelingen GroenLinks samen verder

BERKELLAND - De afgelopen maanden hebben de drie zelfstandige afdelingen van GroenLinks in Winterswijk, Aalten/Oost-Gelre en Berkelland besloten op te gaan in één nieuwe afdeling: Oost-Achterhoek. Door bundeling van krachten kan GroenLinks efficiënter putten uit allerlei expertise in het ledenbestand. Ook gaan zij gezamenlijk allerlei acties en informatieve bijeenkomsten organiseren.


Veertig jaar in de zorg

NEEDE - Op 1 september was het veertig jaar geleden dat Gerda de Wit in dienst kwam bij het toenmalige bejaardencentrum Het Meijersveld in Neede. Ze is begonnen als huishoudelijk medewerker, drie jaar later heeft ze de opleiding bejaardenverzorging gevolgd. Tegenwoordig is ze werkzaam als verzorgende 3 IG in woon- en zorgcentra de Werf. Ze is op 1 september in de Werf tijdens een feestelijke receptie gehuldigd in bijzijn van familie, collega's en bewoners.


Douwe Bob en André
Kuipers uitverkocht

EIBERGEN - De optredens van Douwe Bob (9 september) en astronaut André Kuipers ((17 september) zijn uitverkocht. "We krijgen dagelijks aanvragen voor extra kaarten. Maar helaas; op is op", meldt het bestuur.

Voor het concert van Douwe Bob zijn 1.650 kaarten verkocht. Bij het gastcollege van André Kuipers is plek voor 900 bezoekers (uitsluitend zitplaatsen).

Het seizoen wordt zondagmiddag 18 september afgesloten met een concert door Mojo Man. Donateurs kunnen dit optreden gratis bezoeken. Niet-donateurs betalen 10 euro. Alle informatie is te vinden op de website


www.openuchttheatereibergen.nl