Truckers op de parkeerplaats. Foto: PR
Truckers op de parkeerplaats. Foto: PR Foto: PR

De Goede Hoop wordt chauffeursrestaurant

HOLTERHOEK - Café Restaurant de Goede Hoop wordt het nieuwe chauffeursrestaurant in de Achterhoek.

Enkele chauffeurs hebben bij Overkamp een verzoek ingediend om chauffeurscafé te worden. Dit, omdat Restaurant de Keet moest stoppen en Café Menting ook gestopt is als chauffeurscafé. "We hebben er even over nagedacht", aldus Harrie Overkamp. "We hebben een flinke camping met 120 plaatsen en een biljartvereniging met 45 leden, maar we hebben besloten ervoor te gaan."

Vanaf maandag is er vanaf 5 uur in de ochtend koffie in de koffiekamer. Gebruik maken van de toiletten en douches kan ook altijd. Er is plaats voor twintig truckers. Als de chauffeurs een maaltijd eten in het restaurant van de Goede Hoop, kan men gratis gebruik maken van de parkeerplaats om te overnachten. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Café Restaurant de Goede Hoop.


Jubilarissen in het
zonnetje bij State of Art

BELTRUM/LICHTENVOORDE - Op woensdag 8 juni was het feest bij State of Art in Lichtenvoorde. Twee medewerkers bereikten namelijk een bijzondere mijlpaal binnen de firma en dat moest gevierd worden. Marcel Wolters uit Groenlo was op 21 mei 25 jaar in dienst. Lucy Spekschoor, woonachtig in Beltrum en sinds 1976 werkzaam voor wat toen de Albert Westerman Breimodefabriek heette, vierde op 8 juni haar 40-jarig jubileum. Het was voor iedereen een bijzondere dag. Om 09:30 uur stond de gehele firma stil bij dit dubbele jubileum, waarbij Albert Westerman de jubilarissen toesprak. Dat de werknemers van State of Art, of voorheen de Albert Westerman Breimodefabriek, zo trouw zijn aan hun werkgever bleek wel uit de woorden van de algemeen directeur: "Maar liefst veertien mensen zijn langer dan 25 jaar in dienst. Dit geeft wel iets aan." Uiteraard mochten gebak, bloemen en vele cadeaus niet ontbreken. Na werktijd ging het feest nog door, op uitnodiging van Lucy, onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door Walter Kookt!


Euphoniadag in 't Spieker

EIBERGEN – Afgelopen week stond er in het bericht over de open dag van Euphonia een verkeerde tijd vermeld. Het open huis en Euphonia-dag in 't Spieker, van zaterdag 25 juni is van 11.00 uur tot 13.00 uur.

V.l.n.r.: Antoinette Westerman, Albert Westerman, Lucy Spekschoor, Fons Wolterinck, Marcel Wolters. Foto: PR
V.l.n.r.: Antoinette Westerman, Albert Westerman, Lucy Spekschoor, Fons Wolterinck, Marcel Wolters. Foto: PR