Anita ten Brincke in haar trimsalon, met Chantal ter Bogt en Jennifer Grosman. Foto: Henri Walterbos
Anita ten Brincke in haar trimsalon, met Chantal ter Bogt en Jennifer Grosman. Foto: Henri Walterbos

Dobby wint trimbehandeling en fotoshoot

Trimsalon 'De Vachtpraktijk' verloot prijs

Door Henri Walterbos

GROENLO - "Dat hij dat op zijn oude dag nog mee mag maken, leuk." Chantal ter Bogt uit Groenlo is blij nadat ze hoorde dat zij de winnaar was geworden van de gratis trimbehandeling van Trimsalon De Vachtpraktijk, ter waarde van 50 euro, en een professionele fotoshoot door de bekende dierenfotografe Jennifer Grosman, voor haar hond Dobby, een witte Maltezer. Het was Anita ten Brincke van De Vachtpraktijk die de prijs verlootte onder de bezoekers die op het open huis afkwamen, ter gelegenheid van de opening van haar Trimsalon aan de Ruurloseweg 46 in Groenlo, 8 oktober jongstleden.

Alvorens Dobby diende te poseren kreeg hij eerst de speciale behandeling aangeboden om 'op en top', 'gewassen en geknipt' vereeuwigd te worden. Een dag later, na ook nog eens een schoonheidsslaapje, poseerde Dobby gewillig en geduldig voor de lens van de fotografe.

De resultaten zijn er naar. Chantal ter Bogt krijgt zelf de gelegenheid vijf digitale foto's uit te zoeken die ze graag in haar bezit wil hebben. De trekking van de prijs werd verricht door Lenn ten Brincke (6), onder het toeziend oog van 'notaris' Pascal 'Takkie' ten Brincke.

Goed gevoel
Anita kijkt met een meer dan goed gevoel terug op de opening van haar eigen trimsalon. "Er zijn veel bezoekers geweest, waarvan er ruim 40 een kaartje ingevuld hebben om mee te dingen naar deze prijs. Ontzettend fijne reacties hebben we gehad op de praktijk en de manier van werken. Op dit moment is het erg druk. Daar zijn we erg blij mee." Naast het runnen van haar eigen praktijk neemt Anita ook deel aan trimwedstrijden in Nederland, maar ook daar buiten, mocht het zich voordoen. Niet zonder succes. Wat heet! Ze behaalde al enkele zeer aansprekende prijzen. In Wijchen behaalde ze tijdens 'So you think you can groom' een tweede prijs met dwergpoedel Zora, tijdens 'Grooming Art' in Genk (B) werd ze tweede met toypoedel Pebbles. Twee eerste prijzen behaalde ze onlangs nog tijdens 'Zwolle Grooming'; effileren met kruising Shih Tzu Daisy en 'Best in Show', eveneens met Daisy. Op 20 november werd ze tijdens 'TwoGroom' in Voorthuizen derde met dwergpoedel Tutti.
Meer info over Trimsalon De Vachtpraktijk, over de werkwijze en de passie van Anita voor haar vak en de dieren is te vinden op haar site.


www.devachtpraktijk.nl