Afbeelding

Hamelandse amazones Linda en Rita rijden goed

GEESTEREN - Tijdens een dressuurwedstrijd in IJzerlo debuteerde Linda Bomhof met Eeley in de klasse M1 dressuur. De combinatie wist direct tweemaal een eerste prijs te behalen.

Rita Ligtenbarg reed met Frinando de klasse B samengesteld in Bathmen. Na drie onderdelen: dressuur, springen en cross mocht de combinatie een tweede prijs in ontvangst nemen. Beide combinaties komen uit voor de Hamelandse Ruiters.


'Achterhookser ku'j 't neet kriegen'

ACHTERHOEK - We kennen allemaal natuurlijk de typisch Achterhoekse gezelligheid. Thuis of in de kroeg. Eerst een bakkie koffie met een kuuksken en dan een fijne foezel, advocaat of pils. Daarbij mag de kaas en worst niet ontbreken. En als je dan toch zo gezellig 'bi'j mekaore bunt kun je olderwets een potje roddelen, nöhlen of…'

Afijn, bekijk het filmpje maar op: www.youtube.com/watch?v=vMbEuwULgd8


Regina en Floor presteren goed in Ambt-Delden

GEESTEREN - Afgelopen vrijdag tijdens de springwedstrijd in Ambt-Delden heeft Regina Kappert met haar pony Easter Blitz Bb een vierde prijs behaald tijdens het L springen, in dezelfde klasse werd Floor Jansen met Shandro elfde. Beide combinaties komen uit voor de Hamelandse ponyclub uit Geesteren.


Vrijwilligers gezocht voor collecte voor MS

RUURLO - In de week van 21 tot en met 26 november wordt de jaarlijkse landelijke collecte voor het MS Fonds weer gehouden.Omdat er in Ruurlo nog steeds te weinig collectanten zijn wil de coördinator P. van Kooten een oproep aan mensen die zich willen inzetten om te collecteren, zodat er nog meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar deze ernstige neurologische ziekte. Multiple sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die vaak veel beperkingen geeft en meestal toenemende beperkingen zoals verlammingsverschijnselen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de plaatselijke coördinator P.van Kooten , tel. 0573-453612.