Vlnr. Fons Wolters, medewerker Marc ter Bogt en Hans Wolters. Foto: PR Wolters & Wolters
Vlnr. Fons Wolters, medewerker Marc ter Bogt en Hans Wolters. Foto: PR Wolters & Wolters Foto: PR Wolters & Wolters

Wolters & Wolters kent succesvol jubileumjaar

RUURLO – Wolters & Wolters, het zeker in de regio Oost-Achterhoek bekende autobedrijf aan de Spoorstraat 14 te Ruurlo, bestaat dit jaar twaalf en een half jaar. De exacte datum viel afgelopen april, het cadeau voor de klanten wordt binnenkort uitgedeeld. In de komende maand juli kost een APK, voor zowel benzine- als dieselauto's, slechts € 12,50. Bij een onderhoudsbeurt is de APK zelfs helemaal gratis.

Hans Wolters is tevreden met hoe het is gegaan na de overname van APK-station Florijn: "In november vorig jaar werden de Florijn-klanten schriftelijk benaderd en welkom geheten bij Wolters & Wolters. Meer dan een derde deel heeft inmiddels gereageerd, en de periode loopt nog. Daarnaast hebben we ook al behoorlijk wat nieuwe klanten kunnen verwelkomen, die we naast de APK natuurlijk ons complete pakket kunnen bieden, allemaal op één locatie."

Bij Wolters & Wolters is goed te merken dat de economie na de crisis weer op de goeie weg is. Hans: "De mensen zijn kooplustiger geworden. Er komt eerder een andere auto, en ook grotere reparaties worden minder uitgesteld dan een aantal jaren het geval was."

Aan de onderhoudsdiensten die het bedrijf levert, is recent het inleren en programmeren van sleutels toegevoegd. Deze sleutelservice voor auto's met centrale vergrendeling – tegenwoordig het overgrote deel van de nieuwe auto's - was tot voor kort alleen bij de officiële dealer beschikbaar.

Voor Wolters & Wolters is het, net als andere bedrijven in de branche, prettig dat het werk vlakker over het jaar verdeeld is dan vroeger. Hans: "Vroeger was er veel meer een piek voor de vakantie. Mensen wilden voordat ze op reis gingen de auto helemaal in orde hebben, zeker toen er nog geen verplichte APK bestond. Tegenwoordig is dat anders: niet alleen de auto's zijn veranderd, ook de manier van op vakantie gaan."


www.wolters-wolters.nl
0573-451801