Bert de Goyer van Supercoop bij de actiezuil. Foto: PR.
Bert de Goyer van Supercoop bij de actiezuil. Foto: PR. Foto: PR

Actie Supercoop met Hof Van Eckberge

Ruurlo – Supercoop Ruurlo houdt in de komende periode een actie in samenwerking met Belevingspark Hof van Eckberge. Bij aankoop van 35.00 euro of meer aan boodschappen krijgt men een gratis toegangskaart voor Belevingspark Hof van Eckbarge. Het park is 25000 vierkante meter groot en bevat onder andere een binnen en buiten speeltuin, een bowlingbaan en een lasergame. Ook kan men kookworkshops volgen. Kortom een leuk park om de bezoeken in de zomervakantie. De toegangskaarten zijn namelijk de gehele zomer geldig.


Kleuterochtend gymnastiek- vereniging DOS

Barchem - En zeer geslaagde peuter- en kleuterochtend. Dat kan gymnastiekvereniging DOS na afgelopen zaterdag 18 juni concluderen. Bij mini-camping 't Fleerhof in Barchem vermaakten zo'n twintig kinderen zich met dansen, zingen, het maken van een vlieger en het doen van verschillende spelletjes. Uiteraard mocht het gezamenlijk eten van een ijsje niet ontbreken. Met hulp van enkele enthousiaste vrijwilligers was het een geslaagde ochtend. De ochtend ging snel voorbij, alle kinderen hebben zichtbaar genoten en waren enthousiast. Het jeugdbestuur van DOS kan terug kijken op een erg leuke jeugdactiviteit.


Prijzen voor Hamelandse Ruiters

GEESTEREN - Afgelopen weekend vielen er diverse ruiters in de prijzen tijdens een springwedstrijd in Groenlo. Rita Ligtenbarg won met haar paard Frinando de klasse B progressief springen. In de klasse L wist Lieke Walvoort met Forever zowel het klassieke, als het progressieve parcours op naam te schrijven. Jan Lutke Willink werd met Zisinaa vijfde in de klasse L klassiek springen. Allen komen uit voor de Hamelandse Ruiters.

Kleutergymochtend bij DOS geslaagd. Foto: PR