Gerrit Fleisnner was maar gelukkig met zijn nieuwe fiets. Foto: PR.
Gerrit Fleisnner was maar gelukkig met zijn nieuwe fiets. Foto: PR. Foto: Jan Hendriksen

Gerrit Fleissner wint tweewieler van Hofstede tijdens loterij

Ruurlo - Tijdens het gezellige en drukbezochte Goedemorgen Reurpop vond naast een optreden van de Bargkapel en conferencier Karel van de Kate traditiegetrouw tijdens het muziek-, theater-, en spektakelfestival Reurpop een verloting plaats. Hiervoor stelden verschillende Ruurlose ondernemers weer prijzen ter beschikking. De hoofdprijs was ook ditmaal een fiets van Hofstede Tweewieler die gewonnen werd door Ruurloƫr Gerrit Fleissner.

Er moet na afloop van Reurpop 2016 ongetwijfeld een fiets bij de fietsenstalling zijn achtergebleven. Hofstede Tweewielers stelde voor de loterij zo'n mooi exemplaar ter beschikking, dat je daar maar wat graag je oude barrel voor zou inruilen. Hoewel, er waren ook wat oudere Reurpoppers die met de E-bike naar het terrein waren gekomen.

Gerrit Fleissner was in ieder geval maar wat blij dat hij met deze fiets geheel in stijl het terrein weer kon verlaten. Voor E-bikes, en natuurlijke de doorsnee fiets, moet je bij Hofstede Tweewielers zijn. Ze hebben voor alle leeftijdscategorieƫn de perfecte tweewieler. Wordt een defecte fiets 's ochtends voor tien uur aangeboden, dan garandeert Hofstede dat deze 's middags voor vijf uur weer opgehaald kan worden. Naast een filiaal in Ruurlo, heeft het op-en-top Achterhoekse bedrijf ook filialen in Groenlo, Beltrum en Borculo.