Per 1 mei neemt Ruiterkamp Uitvaartverzorging de exploitatie en beheer van de aula bij De Sprankel over. Foto: Jan Hendriksen.
Per 1 mei neemt Ruiterkamp Uitvaartverzorging de exploitatie en beheer van de aula bij De Sprankel over. Foto: Jan Hendriksen. Foto: Jan Hendriksen

Beheer en exploitatie aula bij

De Sprankel in andere handen

Ruurlo - Na ruim acht jaar het beheer en de exploitatie van de aula met opbaarruimten en een ontvangkamer voor familie bij gemeentecentrum De Sprankel aan de Domineesteeg te hebben verzorgd heeft Uitvaartverzorging Heijting & De Vet besloten het beheer per 1 mei 2016 te beƫindigen.

Door Jan Hendriksen

Het College van Kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Ruurlo- Barchem, eigenaar van De Sprankel en de aula, heeft besloten het beheer over te dragen aan Ruiterkamp Uitvaartverzorging Anton en Annie Ruiterkamp uit Almen en Henriƫt Klein Geltink- ten Arve uit Ruurlo zijn de eigenaren van de uitvaartonderneming.

De uitvaart dienstverlening van Heijting & De Vet blijft ongewijzigd doorgaan en nabestaanden kunnen te allen tijde een beroep op hen blijven doen om een begrafenis of crematie te regelen en te verzorgen. "Wij willen alle nabestaanden die een dierbare hebben verloren en gebruik hebben gemaakt van de aula in de afgelopen jaren hartelijk danken voor het vertrouwen dat zij hebben gegeven en hopen dat dit kleine stukje dienstverlening er mede toe heeft bijgedragen hun verlies te kunnen verwerken", aldus Jeen de Vet van Uitvaartverzorging Heijting & De Vet.