vv DEO bezocht FC Twente. Foto: PR
vv DEO bezocht FC Twente. Foto: PR Foto:

DEO-jeugd bezoekt FC Twente in Grolsch Veste

DIJKHOEK - Op zondag 20 maart hebben bijna 250 (jeugd)leden van DEO de wedstrijd FC Twente tegen AZ uit Alkmaar bezocht. Ook gingen veel broertjes en zusjes, papa's en mama's en opa's en oma's mee. Vier bussen van Ter Doest uit Hengevelde brachten de supporters veilig van de Dijkhoek naar Enschede en terug.

In de Grolsch Veste genoten jong en oud van een fantastische en spannende voetbalwedstrijd: pas in blessuretijd scoorde FC Twente de verdiende gelijkmaker. Ook werd het talent van de DEO-jeugd in Enschede en omgeving bekend. Stan Trager uit de D1 won tijdens de rust het wedstrijdje hoog houden van de andere deelnemende verenigingen en verdiende hiermee een jubileumshirt van FC Twente.


Zang- en ontmoetingsdienst Achterhoek

ZELHEM - Zondagavond 3 april is er in Zelhem een zang- en ontmoetingsdienst, georganiseerd door stichting De Opdracht. De dienst zal plaatsvinden in cultureel centrum De Brink, Stationsplein 12 (Ingang zaal via parkeerplaats achterzijde, Industrieweg).

In deze bijeenkomst, die om 19.30 uur begint, gaat ds. P. Passchier uit Veenendaal voor. Het gospelkoor Inspiration-Vorden werkt mee aan deze dienst. De samenzang wordt begeleid door Kees van Dusseldorp, piano. De toegang is vrij, wel is er een collecte. Na afloop is er koffie (zie advertentie elders in dit blad).