Geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesdag bij Olympia '22. Foto: PR
Geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesdag bij Olympia '22. Foto: PR Foto:

Geslaagde Vriendjes en Vriendinnetjestraining

BORCULO -Korfbalvereniging Olympia'22 hield dinsdag 12 januari een speciale vriendjes- en vriendinnetjestrainingen voor de F- E en D jeugd, Bijna alle kinderen hadden iemand meegenomen en zo liepen er onder leiding van de enthousiaste trainers ongeveer 30 kinderen rond.

Er werd begonnen met een warming-up, gevolgd door een leuk tikspel. Toen alle kinderen warm genoeg waren werden de ballen erbij gepakt. In tweetallen werd er ingegooid en overgespeeld. Vervolgens was het tijd voor een circuitje. Op elk veld konden groepjes kinderen kennismaken met de verschillende aspecten van het korfbalspel, zoals het vangen, gooien, het scoren en natuurlijk het wedstrijdje spelen.
Medio 2016 krijgen vriendjes en vriendinnetjes weer de gelegenheid om een keer vrijblijvend mee te trainen bij de korfbalvereniging.Wie meer wil weten over korfbal is welkom. Kinderen vanaf 6 jaar die interesse hebben in het korfbalspel mogen 4x gratis meetrainen op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Opgeven kan via mail; ehuinink@live.nl opgeven ook is via dit mailadres meer informatie op te vragen.
Neem voor een gratis proeftraining contact op met Jorrit Schuurman, tel. 06-47020132 of Ard Timmerije, tel. 06-46223554.


Middag 'Rondkomen in Berkelland'

Berkelland - Europees Anti Armoede Netwerk Nederland (EAPN NL) organiseert samen met de Regionale Cliƫntenraad Participatiewet maandag 1 februari een middag met als thema 'Rondkomen in Berkelland'.

Een gesprek over armoede en het minimabeleid van de gemeente Berkelland. Minima zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen, mee te praten en mee te denken over dit onderwerp. Het doel is om samen te kijken of dat wat de gemeente Berkelland biedt nog beter kan.
Samen met de aanwezigen wil het netwerk de uitdaging aan gaan, om binnen de bestaande mogelijkheden en middelen nieuwe wegen te bewandelen. De mening van inwoners van de gemeente is belangrijk, daarom wordt ieders deelname en aanwezigheid op prijs gesteld.
Men kan zich aanmelden via email: info@eapnned.nl of via tel. 06 17756953. Let op: Men kan zich niet bij de gemeente aanmelden. De locatie van samenkomst is de Boerderij aan de Hessenweg 2 in Neede (naast de bibliotheek). Men is vanaf 13.00 uur welkom, de bijeenkomst is van 13.30 tot 16.30 uur en na afloop is men uitgenodigd voor een drankje. Toegang is gratis, maar men moet zich wel van te voren aanmelden.


Nieuwjaarsborrel bij De Koppel

BORCULO - Zondag 31 januari is er een nieuwjaarsborrel in het Wijkgebouw de Koppel in Borculo.

Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur is men welkom voor een hapje en een drankje.
Voor deze gelegenheid mag er wel alcohol geschonken worden. Iedereen wordt verwelkomd met een kopje koffie/thee en nieuwjaarsrolletje.

Geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesdag bij Olympia '22.