Afbeelding
Foto:

Bridgeclub Borculo Neede sluit 2e ronde af

BORCULO/NEEDE - Op donderdag 26 november werd de tweede competitieronde afgesloten bij de Bridgeclub Borculo-Neede. In de A-lijn eindigden Wim Blaauboer en Wim Dijkman op de eerste plaats met 60.33 %. Jan Damhuis en Geert Heetebrij werden tweede en Janny Nab en Gerrit Molenveld eindigden op de derde plaats. Jan Damhuis was de laatste weken uitgeschakeld door een ongeluk en werd vervangen door Myra Bak.

In de B-lijn eindigden Joke Korterink en Dinie te Lintelo op de eerste plaats, gevolgd door Frida van Dijk en Willy Post. Hier werden Ria en Tony Reith derde. Deze paren promoveren naar de A-lijn. Op donderdag 7 januari 2016 houdt bridgeclub Borculo – Neede weer haar jaarlijkse open Nieuwjaarsdrive. Men kant zich hiervoor tot 5 januari 2016 opgeven bij wedstrijdleider Joke Korterink, tel. 0545-292292 of bij secretaris Janny van Til, tel. 0545-292388. De kosten bedragen voor niet leden €5,- per paar. Bridgeclub Borculo – Neede speelt haar wedstrijden bij de Olde Mölle aan de Diepenheimseweg in Neede.


Yapton wint van Flash

EIBERGEN - In de uitwedstrijd in Vorden afgelopen donderdag is weer een goed resultaat neergezet door de mannen van Yapton. Tegen Flash werden alle singles en dubbels gewonnen met wederom een 0-8 overwinning als eindresultaat. In de thuiswedstrijd van volgende week maandag 7 december in de Pickerhal staat koploper BC IJsselstad in het schema, de eerste wedstrijd in de terugronde van deze competitie.


Kerstmarkt Crescendo in Rekken op 13 december

REKKEN - Op zondag 13 december is de jaarlijkse kerstmarkt. De markt wordt dit jaar voor de 6e keer gehouden door de muziekvereniging.

Aan de kraampjes op de kerstmarkt vindt men onder andere kerstbomen/stukken, cadeauartikelen en vele lekkernijen. Verder zijn er verschillende workshops te volgen, en natuurlijk worden om 15.00 uur de prijswinnaars bekend gemaakt van de loterij.

Als aanvulling is er dit jaar een kerstwandeltocht door het Rekkense landschap , compleet met koffie/thee/glühwein en lekkere erwtensoep.
Er zijn verschillend afstanden te wandelen, er kan van 10.30 uur tot 14.00 uur gestart worden.
l met al redenen genoeg om langs te komen.
Vanaf 11.00 uur is men van harte welkom in en ro
ndom de verwarmde tent aan de Rekkensebinnenweg 26.


Nieuwe shirts voor
dames recreanten VIOS

Beltrum – Het wedstrijdteam van de dames recreanten van volleybalvereniging VIOS presenteerden zich onlangs op de wekelijkse trainingsavond in nieuwe shirts.

Op het shirt staat de naam van de nieuwe sponsor De Lavendel, pedicure en manicure. Wilma Heutinck, eigenaresse van De Lavendel speelt zelf ook mee in het team (nr. 5).
Zij is trots op de shirts en op het behaalde resultaat. Dit seizoen zijn er 2 wedstrijden gespeeld, en beide keren gepromoveerd. Deze damesgroep is nog op zoek naar een nieuwe trainer m/v. De trainingsavond is op maandagavond, van 20.00 tot 21.30 uur.