Ard Eijsink met de dolgelukkige winaars de heer en mevrouw Hennink uit Eibergen.
Ard Eijsink met de dolgelukkige winaars de heer en mevrouw Hennink uit Eibergen. Foto: PR

Dolgelukkige prijswinnaars bij Electro World Neede

NEEDE - Afgelopen week vond bij Electro World Neede de prijsuitreiking plaats van twee acties. Hierbij werden de winnaars in het zonnetje gezet.

Eind september, tijdens de festiviteiten van de opening van het vernieuwde centrum in Neede, had Electro World Neede ook volop acties. Naast allerlei schitterende aanbiedingen maakten kopers kans om hun aankoopbedrag van een oven, (af)wasmachine of droger terug te verdienen. Tevens was er ook nog een voetbalschiet-wedstrijd. Voor de prijsuitreiking van beide acties waren veel kandidaten naar de winkel aan de Borculoseweg in Neede gekomen.

Eerst werden de twee gelukkigen van de voetbalactie gefeliciteerd. Uit handen van Bert Jan Freie werd aan beide talentvolle voetballers, Taco Kornegoor en Pim Wegdam, een cadeaubon overhandigd. Voor de prijsuitreiking van de 'Verdien uw aankoopbedrag terug'actie kwamen ruim dertig deelnemers in aanmerking.
Onder het genot van een kopje koffie met een lekkernij stonden ze vol spanning te wachten wie de winnaar zou worden. Nadat Richard Grevelink, voorzitter van de OVN, ook iedereen welkom heette en uitnodigde om ook in de toekomst naar zowel Electro World Neede als het vernieuwde centrum te blijven komen werd door de eigenaar Ard Eijsink van Electro World Neede de winnaar bekend gemaakt. De gelukkigen waren de heer en mevrouw Hennink uit Eibergen.
Dolgelukkig reageerde mevrouw Hennink "Echt waar? Niet te geloven" was haar eerste reactie toen ze vernam dat ze gewonnen had. Inmiddels staat de wasmachine al een paar weken naar volle tevredenheid bij hen te draaien en is het aankoopbedrag op hun bankrekening bijgeschreven.