Foto: PR Goma
Foto: PR Goma Foto: PR Goma

Open dag bij Goma in Hengelo

Hengelo - Het jaar 2015 staat bij Goma in Hengelo in het teken van de ingebruikname van een nieuwe hal, met een oppervlakte van ruim 1700 m². De ingebruikname van de nieuwe hal, de groei van Goma en de trots van het bedrijf is voor Goma voldoende reden om een open dag te organiseren. Deze open dag is op zaterdag 3 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur bij Goma BV, Ruurloseweg 80A in Hengelo (G).

Tal van nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken het extra interessant om een kijkje te nemen bij Goma. Op deze dag is er voor iedereen de gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en de machines in werking te zien. Aan het einde van de route is er de mogelijkheid om de geschiedenis van Goma te leren kennen, onder het genot van een hapje en drankje.
GOMA is een toeleverancier van internationale allure, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten (halffabricaten, maar ook complete producten). Het bedrijf produceert onder andere behuizingen en omkastingen voor zeer verschillende markten.
Wie groeit is met grote regelmaat op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen groeien met een prachtig familiebedrijf. Tijdens de open dag is er voldoende gelegenheid om de huidige vacatures te bekijken en hierover informatie te krijgen. Of houd de website in de gaten.


www.goma.nl