Afbeelding
Foto: Bernadet te Velthuis

De Kuijperkrant al jaren een fenomeen

Wordt altijd goed gelezen

Vorden - De Toernooicommissie brengt al vele jaren in de aanloop naar het toernooi, in een oplage van 60.000, de Kuijperkrant uit. De krant is dit jaar ook weer geschreven en opgemaakt door een team van vrijwilligers onder de verantwoordelijkheid van een eindredacteur. Iedere schrijver heeft in overleg met de toernooicommissie voor een bepaald onderwerp gekozen.

Deze manier van werken heeft er toe geleid dat het resultaat van de krant ook dit jaar weer verrassend is, erg prettig leest en aan niveau niet heeft ingebonden. De Kuijperkrant wordt huis aan huis verspreid in de gemeenten Bronckhorst en Zutphen als ook in de kernen van Lochem, Laren, Barchem, Gorssel en Ruurlo.De Toernooicommissie brengt al vele jaren in de aanloop naar het toernooi, in een oplage van 60.000, de Kuijperkrant uit. De krant is dit jaar ook weer geschreven en opgemaakt door een team van vrijwilligers onder de verantwoordelijkheid van een eindredacteur. Iedere schrijver heeft in overleg met de toernooicommissie voor een bepaald onderwerp gekozen.
Deze manier van werken heeft er toe geleid dat het resultaat van de krant ook dit jaar weer verrassend is, erg prettig leest en aan niveau niet heeft ingebonden. De Kuijperkrant wordt huis aan huis verspreid in de gemeenten Bronckhorst en Zutphen als ook in de kernen van Lochem, Laren, Barchem, Gorssel en Ruurlo.De Toernooicommissie brengt al vele jaren in de aanloop naar het toernooi, in een oplage van 60.000, de Kuijperkrant uit. De krant is dit jaar ook weer geschreven en opgemaakt door een team van vrijwilligers onder de verantwoordelijkheid van een eindredacteur.