Dames 2 in het nieuw. Foto: PR Gemini.
Dames 2 in het nieuw. Foto: PR Gemini. Foto:

Kerstzaalvoetbaltoernooi bij vv Reünie in 't Timpke

BORCULO - Het is een goede traditie geworden, dat vv Reünie in de kerstvakantie het open kerstzaalvoetbaltoernooi houdt. Zo ook dit jaar en wel op zondag 27 december en maandag 28 december.

Zondag is het toernooi voor de A en B jeugd, de senioren en dames uit Borculo en omgeving. Om met een team mee te doen hoeft men geen lid te zijn van Reünie. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Het toernooi duurt de hele dag en wordt gehouden in Sporthal 't Timpke. De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine op Sportpark 'de Wildbaan'. De eigen bijdrage per persoon bedraagt 10 euro, inclusief boerenkoolmaaltijd.
Maandag 28 december is het de beurt aan de C, D en E jeugd. De E en D jeugd beginnen op maandagmorgen om 9.00 uur met hun wedstrijden en de prijsuitreiking is om ongeveer 13.00 uur. Dit is een beetje afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Na de prijsuitreiking is het de beurt aan de C jeugd, zij spelen hun wedstrijden vanaf 13.30 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur. De eigen bijdrage per team is € 5. Ook hier geldt: je hoeft geen lid te zijn om mee te doen.
Op de site: www.vvreunie.nl , vinden belangstellenden inschrijfformulieren en verdere informatie.


Uitslag Maandag Bridge

RUURLO - Zittinguitslag van Maandag Bridge van 14 december, gespeeld in de Tapperij in Ruurlo. Derde competitieronde, eerste zitting. A Lijn: 1 Ria van der Ven & Ria Roumen 61,63%, 2 Ina Pasman & Tine Vink 59,03%, 3 Gerke Kersjes & Els Koch 56,18%.B Lijn: 1 Dien Flierman & Roel Ewouds 59,72%, 2 Nardi Buiting & Gerard Buiting 58,68%, 3 Ans van Zanten & Dirk Lammers 56,60%.


Gemini Dames 2
presenteert nieuws tenue

Borculo - Onlangs presenteerde Dames 2 van Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini zich aan het publiek in hun nieuwe tenue. Op de foto staat links de sponsors: Theo Liebrand en rechts Henk Oude Nijhuis, wiens dochter Naomi (no. 4) lid is van het team. De dames en de sponsorcommissie zijn ontzettend blij met deze sponsoring. Beide sponsoren werd door voorzitter Hidde Bulten een mooi boeket aangeboden.


DEO F4 najaarskampioen

Dijkhoek – Dankzij een duidelijke 0-10 overwinning in de uitwedstrijd tegen het Haaksbergense Bon Boys F11 is de F4 van de Dijkhoekse voetbalvereniging DEO najaarskampioen geworden. In 13 wedstrijden wisten de voetballertjes en voetbalstertjes van leiders Roderik Geltink en André Sprukkelhorst maar liefst meer dan 100 doelpunten te maken.

Na het laatste fluitsignaal kregen de spelertjes hun kampioensshirt en volgde het kampioensfeestje. Natuurlijk werd ook even de sponsor van het elftal bezocht om te poseren.


F4 kampioen.
F4 kampioen.
F4 kampioen.