Caroline de Vries en Erik Teunissen. Foto: Rob Stevens
Caroline de Vries en Erik Teunissen. Foto: Rob Stevens Foto: Rob Stevens

De makelaars die gewoon blijven

Erik Teunissen en Caroline de Vries werken samen

Door Rob Stevens

HAARLO - Teunissen Makelaardij bestaat al 40 jaar. De vader van Erik Teunissen begon ooit in Haarlo als makelaar. Erik Teunissen is 28 jaar geleden bij zijn vader in de makelaardij begonnen. En nu de huizenmarkt weer aan trekt gaat hij de samenwerking aan met Caroline de Vries uit Borculo, zij heeft 6 jaar lang kantoor gehouden in Ruurlo onder de naam: 'de Vrouwe van Reurle makelaardij'. Caroline: "Sinds eind juli werken Erik en ik al samen. Dat bevalt goed. Vanwege de drukte was Erik al enige tijd op zoek naar een samenwerking. We hebben dezelfde visie op ons vak. We zijn allebei klantgericht en laagdrempelig. Met name in de aankoop bemiddeling zijn we flink aan het groeien, Ik heb een jarenlange expertise op dit gebied. We leggen beiden gemakkelijk contact met mensen en verzorgen de complete begeleiding rondom de zoektocht en aankoop van een andere woning op een professionele manier. Erik en Caroline zijn zich aan het oriënteren naar een nieuw bedrijfspand om zich daar samen te vestigen. Dat zou dan in ieder geval Borculo worden om van daar uit centraal hun klanten in heel Berkelland goed te kunnen bedienen. Zaterdag 3 oktober is er de Landelijke Open Huizen Dag. Van 11 tot 15 zijn dan alle huizen van klanten die hun pand bij Teunissen Makelaardij te koop hebben staan, en die mee doen aan die dag, te bezichtigen. Het totale aanbod bestaat uit ruim 90 waarvan 22 woningeigenaren deelnemen. Woningen in heel Berkelland, verschillende types, in allerlei prijsklassen, in allerlei grootte en in verschillende omgevingen.

Geïnteresseerden hoeven zich niet aan te melden. Men kan gewoon bij deelnemers, die hun woningen te koop hebben staan, binnen lopen en een praatje maken met de eigenaar. In korte tijd zijn zo dan een aantal woningen te bezichtigen. Heel laagdrempelig.


Teunissen Makelaardij, Borculoseweg 39, Haarlo. Postbus 1, 7270 AA, Borculo. Tel: 0545-271180, mail: info@teunissen.nl, site: www.teunissen.nl.