Het team van Bijker Makelaardij bestaat uit twee makelaars en twee binnendienst medewerkers.
Het team van Bijker Makelaardij bestaat uit twee makelaars en twee binnendienst medewerkers. Foto: PR

Bijker Makelaardij actief van Borculo tot Holten

Bijker Makelaardij actief in
grotere regio

Door Richard Stegers

BORCULO – Bijker Makelaardij in Borculo heeft haar werkgebied vergroot. Door de krachtenbundeling met CARO Makelaardij in Holten is het voortaan actief in een veel grotere regio. Klanten profiteren van meer kennis en kunde en een uitgebreid netwerk.

NVM-makelaar Bijker Makelaardij speelt op een innovatieve manier in op nieuwe ontwikkelingen en maakt mede daardoor een mooie groei door. In de servicegerichte strategie past de krachtenbundeling met CARO Makelaardij in Holten. Bijker Makelaardij is al meer dan veertig jaar actief in de huizenmarkt daarom is ervoor gekozen om onder de vertrouwde naam Bijker Makelaardij verder te gaan. "We bedienen de markt van Borculo tot Holten en alles wat daar omheen en tussen zit", vertelt Carolien Doornink-Mensink van Bijker Makelaardij. "Dat zorgt voor een uitgebreider aanbod. We kunnen klanten nog beter van dienst zijn." Bijker Makelaardij vormt zo de voordeur naar de Achterhoek en Salland. Naast het kantoor aan het Muraltplein 26 in Borculo maakt het gebruik van een bezoekadres met raampresentatie aan de Oranjestraat 10 in Holten, dat is in het Holtens Ondernemers Hus (het voormalige pand van de Rabobank). Bijker Makelaardij kan de verkopende- en kopende partij extra's bieden. Zo is het kantoor erg actief op sociale media en ontwikkelde het een woningplanner, een handige map met informatie en een checklist met punten waar u aan moet denken als u gaat verhuizen. Verder onderscheidt Bijker Makelaardij zich met de mogelijkheid van een professionele videopresentatie van de woning. Daarmee deed het eerder dit jaar van zich spreken. De noviteit bestaat uit een professioneel filmpje dat twee tot drie minuten duurt. Verkoopstyling krijgt de aanbieder van de woning erbij, want het totaalplaatje moet wel kloppen. De kijker krijgt thuis vanachter zijn computer een prima eerste indruk van de woning. De persoon wordt aan de hand meegenomen door alle ruimten in het huis en de buitenomgeving. De presentatie wordt gelardeerd met achtergrondmuziek.
"Het is de ultieme manier om een woning te beleven, sfeer te proeven zonder dat er een fysieke bezichtiging nodig is", verklaart Carolien Doornink-Mensink. "Als de indruk goed is, volgt natuurlijk gewoon een echte bezichtiging op locatie, want dat geeft het echte gevoel." De methode blijkt succesvol gezien de eerste positieve resultaten.
NVM Open Huizendag
Bijker Makelaardij doet mee aan de NVM Open Huizendag op zaterdag 3 oktober. Dan bestaat tussen 11.00 en 15.00 uur de mogelijkheid om geheel vrijblijvend en zonder afspraak woningen te bezichtigen. Het gaat om het complete aanbod van woningen van Bijker Makelaardij. Op www.funda.nl is te zien welke huizen meedoen aan de NVM Open Huizendag. Er geldt die dag een vrije inloop.


www.bijkermakelaardij.com