Sophia's Lust zorgde voor een serenade tijdens de opening van Sven voor Ogen.
Sophia's Lust zorgde voor een serenade tijdens de opening van Sven voor Ogen. Foto: Jan Hendriksen

Sven voor Ogen in een prachtig nieuw pand

Ruurlo – Eindelijk was het dan zover, Sven voor Ogen opende zijn deuren op de nieuwe locatie. "Het resultaat mag er zijn. Hier gaan we net als op de vorige locatie weer met veel werkplezier aan de gang. Zowel van binnen- als aan de buitenzijde is het een bijzonder fraai pand. Een mooie grote winkel- en werkruimte zodat we in alle rust onze cliënten kunnen ontvangen en bedienen." Met deze woorden verwelkomde Sven vorige week donderdagavond de aanwezigen tijdens de officiële opening van zijn nieuwe winkel.

Door Jan Hendriksen

Na een lange periode van voorbereidingen, bouwen en inrichten was het dan zover. Sven voor Ogen opende officieel haar deuren van de nieuwe vestiging aan de Dorpsstraat 17. De nieuwe vestiging op de hoek met de Esweg biedt Sven voor Ogen beduidend meer ruimte voor de specialismen, optometrie, orthoptie, oogmode en audiologie dan in de vorige locatie in de Dorpsstraat.


Koninklijke Muziekvereniging Sophia's Lust bracht tijdens de opening een serenade. Sven voor Ogen is sponsor van Sophia's Lust. Voorzitter Johan Lievestro complimenteerde Sven met het prachtige nieuwe pand. Sven liet op zijn buurt weten dat hij met de nieuwe vestiging en met alle andere winkeliers uit het dorp Ruurlo nog nadrukkelijk op de kaart van het winkelend publiek wil zetten.

"Ruurlo moet het koopcentrum in de regio worden." Kwaliteit en service staan bij Sven voor Ogen hoog in het vaandel. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die hun 'ambacht' verstaan.

Openingsactie
Als openingsactie krijgt men tot 24 oktober bij aankoop van een nieuwe bril het tweede paar glazen cadeau. Voor een zonnebril, werkbril, leesbril of gewoon een mooie tweede bril om te kunnen afwisselen.


www.svenvoorogen.nl