Afbeelding
Foto: PR Schoenmode Hermans

Schoenmode Hermans nodigt Ruurlo uit

GROENLO/HENGELO De bekende schoenenzaak Hermans kent twee vestigingen van waaruit de klanten bediend worden, Hengelo Gelderland en Groenlo. Nu er in Ruurlo geen schoenenzaak meer zit, wil Schoenmode Hermans de klanten uit dat gebied graag kennis laten maken met hun winkels.

"Mijn ouders zijn 54 jaar geleden begonnen met hun schoenenzaak in Keijenborg. Zestien jaar geleden is de winkel verhuisd naar Hengelo. In 2009 hebben we de schoenenzaak van Rondeel in Groenlo overgenomen en zijn daar nu dus ook met een Schoenmode Hermans gevestigd." vertelt Elise Wiendels- Hermans die samen met haar man Rudi Wiendels de zaken runt.

Ouderwetse service

De winkels van Schoenmode Hermans staan in de regio bekend om de uitstekende service. "Dat is voor ons heel belangrijk. We bieden persoonlijke en waar gewenst uitgebreide service aan onze klanten en dat wordt gelukkig heel erg gewaardeerd."

De collectie van Schoenmode Hermans bestaat uit dames-, heren- en kinderschoenen. "We zeggen altijd van Maxi-Cosi tot rollator! Het is echt een familiewinkel."

Schoenmode Hermans biedt modieuze én comfortabele schoenen voor het hele gezin. "We houden bij de inkoop altijd rekening met de wensen van onze klanten. Door het goede, persoonlijke contact dat we met de mensen hebben, weten we precies wat de wensen zijn."

Mooie merken

Voor de heren heeft Hermans een prachtige collectie met veel bekende merken als Van Bommel, Floris van Bommel, Australian, Ecco, Giorgio, Rieker en Mephisto. Bij de damesschoenen, met modieuze en comfortabele schoenen, zijn onder andere de volgende merken verkrijgbaar: Paul Green, Gabor, Rieker, Red-Rag, Waldlaufer, Ecco, Wolky, SPM, Via Vai, SPM, Durea, Ecco en Wolky.

Kindervoeten worden altijd gratis en deskundig opgemeten door de medewerkers van Schoenmode Hermans. Leuke en goede kinderschoenen zijn er onder andere van de merken Red-Rag, Devalab, Twins & Tracks, Braqeez, Skechers en New Balance. Voor de winter zijn er weer heerlijke warme pantoffels van Rohde.

Elise en Rudi Wiendels heten ook de mensen uit Ruurlo en omgeving graag van harte welkom in één van hun winkels. Elders in deze krant vindt u een bon voor een leuke korting op uw eerste aankoop.