Maar  liefst 92 pupillen namen deel aan de Obbink voetbaldagen van VV Ruurlo.
Maar liefst 92 pupillen namen deel aan de Obbink voetbaldagen van VV Ruurlo. Foto: Jan Hendriksen

Twee mooie Obbink Voetbaldagen E en F pupillen voetbalvereniging Ruurlo

Ruurlo - Op sportcomplex 't Rikkelder van voetbalvereniging Ruurlo vond vorige week donderdag en vrijdag de Obbink Voetbaldagen voor E en F pupillen plaats. Maar liefst 92 kinderen hadden zich hiervoor aangemeld. Hieruit blijkt dat voetbal in Ruurlo leeft en dat VV Ruurlo een geweldige jeugdafdeling heeft. Mede dankzij het mooie weer waren het twee superdagen.

Dit jaar was de organisatie van de Obbink Voetbaldagen in handen van de Martijn Meerdink Voetbalschool uit Winterswijk en JG Sport & Events van Jos Geerken uit Ruurlo.

Sport, spel en plezier beleven
Het motto van de organisatie was: 'Sport en spel en vooral plezier beleven'. Het ging niet om het winnen maar om het meedoen. Er hadden zich over twee dagen vijftien vrijwilligers aangemeld om te assisteren op het veld. De F- en E- pupillen van VV Ruurlo hebben twee dagen allerlei voetbalactiviteiten voorgeschoteld gekregen.
Ook is er weer gestreden om de penaltybokaal en zijn de Champions League wedstrijden gespeeld voor de E en F jeugd. De vrijdagmiddag werd afgesloten met voetbalcircuit. In groepen werden negen spelonderdelen afgewerkt waaronder stropdas schieten, snelheidsmeter en een voetbalkanon. Voor de prijsuitreiking kregen alle kinderen een mooie Obbink medaille uitgereikt, dit als aandenken aan de Obbink Voetbaldagen. De overige prijzen die waren aangeboden zijn verloot onder de kinderen.

Hoofdsponsor
De kinderen werden twee dagen voorzien van eten en drinken. Dit werd verzorgd door de moeders van de kinderen die zich hiervoor vrijwillig hadden aangemeld. Als afsluiting had de evenementencommissie van VV Ruurlo een barbecue georganiseerd voor de kinderen en de ouders. De organisatie kan terug zien op twee hele mooie jeugdvoetbaldagen. Mede mogelijk gemaakt door Obbink. Een ster in elektronica als hoofdsponsor van de voetbaldagen.