Paul en Wilma krijgen hun bruidsboeket overhandigd.
Paul en Wilma krijgen hun bruidsboeket overhandigd.

Sluitstuk bijzondere expositie Pandora Bloemen

Paul en Wilma Arink in de bloemen gezet

Ruurlo - "Zal ik een bruidspaar hun bruidsboeket aanbieden?", zei Bea ten Haaf van Pandora bloemen in Ruurlo spontaan toen Rob Teunissen de Trouwfotoexpositie opende. Nu, aan het einde van de expositie is het dan zover. Paul en Wilma Arink-Sturris kwamen afgelopen vrijdag naar Teunissen Mode om hun trouwboeket overhandigd te krijgen.

Bea ten Haaf had aan de hand van de trouwfoto van Paul en Wilma het boeket zo zorgvuldig mogelijk nagemaakt. "Het is een echt seizoensboeket", laat Bea weten. "Met zacht-oranje rozen de Avalanche Peach, Hydrangea Hortensia en de Denbrobium Orchidee. De asperages waren een veelvoorkomende groensoort in die tijd. Het boeket is klassiek opgemaakt in de watervaltechniek."

Paul en Wilma herkennen het boeket direct. 3 mei 1991 zijn ze getrouwd. Hun dochter Lynn was bruidsmeisje. Ze heeft de hele dag bij moeder op schoot gezeten. Daarna kregen ze zoon Kay en dochter Tess.
Paul zocht het dicht bij huis. Als hij aan de overkant shag en lucifers kwam halen, stond Wilma bij Bakker Hendriksen achter de toonbank. Zo sloeg de vonk letterlijk over. Volgend jaar zijn ze 25 jaar getrouwd.
De trouwexpositie is een enorm succes geweest. Heel veel belangstellenden hebben de unieke samenstelling gezien. Ook de pers heeft het goed opgepakt. Radio Gelderland, Achterhoek FM en ook de Stentor hebben ruim aandacht besteed aan deze bijzondere expositie.