Golfclub 't Zelle ontvangt Ruurlose golfers

Reurls Open Golftoernooi

Ruurlo – De zevende editie van 't Reurls Open Golftoernooi 2015 vind vrijdag 26 juni plaats. De locatie is zoals altijd Golfclub 't Zelle in Varssel (Hengelo G).

De organisatie is al geruime tijd druk in de weer om deze dag voor de zevende keer te verzorgen. Er zijn al ruim veertig personen die zich hebben ingeschreven om deel te nemen. Er kunnen maximaal tachtig golfers deelnemen aan het Reurls Open. Het toernooi is toegankelijk voor golfers in het bezit van een golfvaardigheidsbewijs. De deelnemers zijn of waren woonachtig in Ruurlo. Denk hierbij ook aan de golfers die zijn geboren in Ruurlo of aan golfers die hier een tweede huis hebben. Onder het mom 'vergeet niet wat je in den vreemde ziet, kunt u in uw eigen dorp ook kopen' zijn Ruurlose ondernemers bereid gevonden om het Reurls Open te sponsoren. Mede dankzij de sponsoring en het enthousiasme van de deelnemers is het mogelijk om dit evenement te organiseren. Voor inschrijving en meer informatie kan men terecht op de website
www.aaschroer.nl/reurlsopen. Men kan zich nog inschrijven tot 15 juni. Het gaat niet alleen om het spel maar het is wederom belangrijk er een gezellige dag van te maken en elkaar als 'Reurlse golfers' beter te leren kennen.


Sensire zoekt vrijwilligers in Ruurlo

Ruurlo - Vrijwilligerswerk doen? Sensire zoekt vrijwilligers voor de locaties De Bundeling en De Garven in Ruurlo.

Sensire biedt de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen op mooie locaties. Aan vrijwilligers worden geen specifieke opleidingseisen gesteld, maar affiniteit met de doelgroep is gewenst. Sensire organiseert jaarlijks een gezellige middag of avond voor alle vrijwilligers. Neem contact op met: Danique Schuurman, welzijnscoördinator 06 – 23 09 96 62. Erna Koning, welzijnscoördinator 06 – 12 71 54 98 of via de mail: welzijnscoödinatoren@sensire.nl.