Tijdens de slotdag van de Avond4daagse werden kinderen verrast met snoepgoed.
Tijdens de slotdag van de Avond4daagse werden kinderen verrast met snoepgoed.

Puur, passie en persoonlijk

Nieuw: Koffie-en Theehuys Tasttoe

Ruurlo - In het karakteristieke pandje aan de Dorpsstraat 78 opent Koffie- en Theehuys Tasttoe vanaf woensdag 10 juni haar deuren. "Mensen kunnen hier terecht voor een heerlijke kop koffie en thee, een lekkere lunch, handgemaakte chocoladebonbons of een leuk cadeautje eventueel aangevuld met een klein snoepje. Ik schenk en verkoop bijzondere koffie- en theespecialiteiten", aldus eigenaar Corien Gerritsen. Voor kinderen zijn er snoepjes per stuk te koop die ze af kunnen reken aan een – speciaal voor de kinderen – verlaagde toonbank.

Puur, passie en persoonlijk, daar draait het om in het sfeervol ingerichte koffie- en theehuis in de oude kern van Ruurlo. "In dit pandje hoop ik de mensen een thuisgevoel te geven. De producten worden sfeervol geëtaleerd in een opgeknapt oud winkelinterieur. Dat sluit aan bij de keuze voor mijn assortiment dat varieert van biologisch tot feestartikelen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Vanuit die diversiteit maken mensen natuurlijk bovenal hun eigen keuze." Van handgemaakt snoepje tot zuurstok en leuke cadeauartikelen. Smaakvol gepresenteerd zodat de kwaliteit van de spullen mooi uitkomt. De koffie- en theeproducten zijn van zeer gerenommeerde bedrijven. "Mensen kunnen genieten van kwalitatief prima producten. Ik ga ook werken met een broodje of salade of soep van de week. Klanten kunnen rekenen op een basis variërend met de seizoenen. De basis is steeds vertrouwd, maar het assortiment zal wisselen en daardoor verrassend zijn", licht Corien toe. In Koffie-en theehuys Tasttoe komt alle kennis en ervaring van Corien samen. "Ik heb de Middelbare Hotelschool gedaan, was werkzaam in de horeca en in de uitvaart. In Tasttoe zit mijn ziel en zaligheid. Bovendien houd ik van lekker en gezond eten. Samen eten is samen delen. En het allerbelangrijkste wat ik heb geleerd is om het leven te vieren. Daar bedoel ik mee dat je gewoon ergens even mag zijn, lekker genieten, samen met je (klein)kinderen. Of alleen, even met jezelf. Door Tasttoe hoop ik Ruurlo terug te geven wat ze mij bieden; gezelligheid, geborgenheid en mag zijn wie je bent. Ik hoop van harte dat ik van toegevoegde waarde mag zijn voor de inwoners en de bezoekers van Ruurlo", besluit Corien Gerritsen.
Tijdens de slotdag van de Avondvierdaagse werden kinderen verrast met snoepgoed en een stempelkaart van Koffie- en Theehuys Tasttoe. Diezelfde avond werd het Tasttoe geopend voor familie en vrienden. Woensdagmiddag 10 juni is er extra aandacht voor de kinderen vanaf 14.00 uur.


www.tasttoe.nl