Joint Adventure speelt bij de Naober.
Joint Adventure speelt bij de Naober.

Joint Adventure en Disco Kings bij de

Naober met de Meikermis

Ruurlo - Aankomend weekend vindt de jaarlijkse Meikermis in Ruurlo weer plaats. Bij de Naober kunt u in de tent op zaterdagavond rocken met de band Joint adventure en op zondagmiddag zal het los gaan met de Disco Kings.

In juli 2013 ontstond spontaan de gelegenheidsband 'Joint Adventure" voor een muzikale avond tijdens de Reurlse Pompdagen Het samen spelen beviel echter zo goed, dat de bandleden besloten om als vaste band bij elkaar te blijven onder de naam 'Joint Adventure'. Inmiddels spelen ze al een aardig deuntje weg en zijn niet meer van het podium te slaan. Met de stuk voor stuk bijzonder enthousiaste muzikanten is het rocken geblazen. Als u zin heeft in een avondje feest mag U dit optreden zeker niet missen.

De Disco Kings hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Dol enthousiaste dj Christo die niet schroomt om zich uit te dossen zal zondagmiddag voor een feest zorgen. Een grote diversiteit aan muziek uit de jaren '80 en '90.
Van meezingen met Andre Hazes tot het helemaal los gaan op een lekker housenummer. Voor jong en oud en happening. Het belooft een mooi weekend te worden. Heerlijk in de buitenlucht of onder de tent overkapping en entree vrij.