De nieuwe Willibrordusschool.
De nieuwe Willibrordusschool. Foto: Gerwin Nijkamp

Welkom in de nieuwe Sint Willibrordusschool

Ruurlo - Op woensdag 11 februari is er van 20.00 tot 21.00 uur een informatieavond in de nieuwe Sint Willibrordusschool aan de Nieuwe Weg.

Deze avond is vooral bedoeld voor ouders, verzorgers die nog een school gaan kiezen voor hun kind. Het onderwijsteam zal vertellen over de manier van werken op de Sint Willibrordusschool en daarna een rondleiding geven door nieuwe de school. Donderdagochtend 12 februari is er gelegenheid om in en rond de school te kijken terwijl de kinderen aan het leren en spelen zijn.

Ook leerlingen zullen dan vertellen over hun school. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op vrijdag 13 februari. Deze is voor genodigden. Zaterdag 14 februari is iedereen van harte welkom tussen 13.00-17.00 uur om de nieuwe school te komen bewonderen.


Mediabar in bibliotheek

Ruurlo - Vanaf begin februari zal in de Bibliotheek Ruurlo een mediabar staan. Deze mediabar bevat apparatuur, zoals tablets en e-readers, die door leden en niet-leden, naar hartenlust uitgeprobeerd kunnen worden. Op woensdagmiddag 4 februari kan men met vragen terecht tijdens het speciale mediabarspreekuur.

De mediabar toont de nieuwste snufjes op het gebied van tablets en e-readers. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de allernieuwste IPad (Air2) te vergelijken met de nieuwste Samsung Galaxy Tab (Galaxy Tab S), of met de Asus Transformer Book (een Windows-tablet). Ook zijn er verschillende nieuwe e-readers beschikbaar die uitgetest kunnen worden. Het spreekuur op 4 februari vindt plaats van 13.30 tot 17.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig, geïnteresseerden kunnen gewoon binnen komen lopen.


Uitslagen Maandag Bridge

Ruurlo - Maandag 26 januari werd de derde competitie ronde van de vijfde zitting van de Maandag Bridge bij De Tapperij gespeeld. De uitslagen waren als volgt.

A Lijn: Ans van Duren en Joop Tetteroo 64.58 procent; 2. Janny de Lange en Leny van Dijk 57.44; 3. Joke Verheul en Dick van de Kraats 57.14.

B-lijn: 1. Trees Burggraaf en Wiep Hooghiemstra 70.63; 2. Dien Flierman en Roel Ewouds 61.98; 3. Elly en Jan Wolters 60.00.

Promoveren van B lijn naar A lijn; Ria van der Ven en Ria Roumen 59.35; 2. Ans van Zanten en Dirk Lammers 56.65; 3. Trees Burggraaf en Wiep Hooghiemstra 55.69.

Degraderen van A lijn naar B lijn; Joek en Jan van Felius 46.26; 2. Ada Pardijs en Jaap Mulder 45.35; 3. Jo Teunissen en Jeanne Mulder 43.63.