De dames van D2 op het podium: Marit Olthof eerste en Famke Dophijn op 2
De dames van D2 op het podium: Marit Olthof eerste en Famke Dophijn op 2 Foto:

Dames RGV flink in de prijzen

Ruurlo - De Ruurlose gymvereniging speelde het afgelopen weekend wedstrijden in Doetinchem, Keppel en in Varsseveld.

Fay Nijenhuis (junior D) die die vorige wedstrijd al twee keer goud won, haalde opnieuw een gouden medaille. Floor Hesselink (jeugd 1 - N4) ging met zilver naar huis. Ook plaatste ze zich voor de districtfinale, samen met Lauren Stegeman. Medailles werden er niet gehaald bij jeugd 2 - E maar Joyce Bosman maakt als eerste reserve nog steeds kans op een plekje in de districtfinale.

Ook in Keppel wisten de allerkleinsten (6 en 7 jaar) van RGV Ruurlo zes medailles in de wacht te slepen. Sanne Leininga (D1-niveau) haalde een gouden medaille, Marti Olthof en Famke Dolphijn (D2) wisten respectievelijk goud en zilver binnen te halen. Ook goud behaalde Esmee Wesselink (D3). Tweede en derde werden de meiden Wenke Schaafsma en Lizet Dreierink van R1.

Acrogymwedstrijden waren er in Varsseveld gespeeld. Annelie Engelberts en Linn te Veldhuis haalden een derde plaats in het E-instapniveau. Carly Stegeman, Fleur van de Kerkhof en Tara Buitenhuis behaalden tijdens de voor hen allereerste wedstrijd een zilveren medaille. Yasmin Fisser en Ji-Lin Veerman wisten zelfs een gouden medaille in de wacht te slepen. Alle meiden van RGV hebben zich geplaats voor het Gelders kampioenschap.