Eustache Sollman schreef twee boeken over selectief mutisme. Foto: PR

Eustache Sollman schreef twee boeken over selectief mutisme. Foto: PR

Lezing in Borculo over selectief mutisme

Zorg

BORCULO - Selectief mutisme is een angststoornis, waarbij kinderen thuis wel praten, maar dat op school niet doen. Vanuit angst worden ze geblokkeerd. Op zondag 2 april houdt Eustache Sollman in Borculo een lezing over dit onderwerp.

Eustache Sollman is auteur van dé twee Nederlandstalige boeken over deze stoornis: ‘Breek de stilte’ en ‘Lekkere kletskoppen?!’. Sollman werkt al vijftien jaar met deze doelgroep en begeleidt wekelijks meerdere kinderen met selectief mutisme binnen het basisonderwijs. Teves wordt hem vaak gevraagd om mee te denken of workshops voor scholen te verzorgen.
De lezing in Borculo is bedoeld voor ouders, leerkrachten, logopedisten, pedagogen, studenten en andere belangstellenden. Er is die middag volop gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.
De bijeenkomst wordt gehouden in de grote zaal bij Unieke Uitjes, Hambroekweg 8 te Borculo. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Toegang bedraagt 17,50 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Er is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden via de website.


www.breekdestilte.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant