De Mooie Spullen Brocante Beurs vindt dit jaar voor het eerst bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo plaats. Foto: PR

De Mooie Spullen Brocante Beurs vindt dit jaar voor het eerst bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo plaats. Foto: PR

Mooie Spullen Brocante Beurs nu bij Buitencentrum Kerkemeijer

Wonen

BORCULO – Na drie jaar is er eindelijk weer een Mooie Spullen Brocante Beurs van Groei en Bloei afdeling Berkelland/Haaksbergen. Deze is op zondag 27 november van 11.00 tot 15.00 uur en wordt groter dan ooit. En dit jaar op een nieuwe locatie: namelijk bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo, dat over een ruime gratis parkeerruimte beschikt. 

Dit jaar heeft Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen voor de eerste keer twee zalen ter beschikking. Er nemen dan ook vele nieuwe exposanten deel aan de beurs. Wat kan men verwachten: glaswerk, sieraden, mooie ondergronden voor bloemschikken, allerlei kerstdecoraties, kerststukken, kerstkransen, leuke interieurartikelen en tuindecoraties. Er valt heel veel te zien en er is veel te koop. 

De Mooie Spullen Brocante Beurs is een beurs met mooie spullen, waarvan ook veel nieuwe artikelen. De standhouders zijn allemaal particulieren. De entreeprijs bedraagt 1 euro en daarvoor krijgt men bovendien een lootje. Omstreeks 13.30, 14.00 uur worden er mooie prijzen verloot. Voor meer informatie kan men terecht op de website van Groei en Bloei afdeling Berkelland/Haaksbergen.

www.berkelland.groei.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo