Leden van de initiatiefgroep zien de mogelijkheden op de locatie aan de Zwilbroekseweg. Foto: PR
Leden van de initiatiefgroep zien de mogelijkheden op de locatie aan de Zwilbroekseweg. Foto: PR

Informatieavond Tinyhouse Berkelland

Wonen

Informatieavond Tinyhouse Berkelland

EIBERGEN - Tinyhouse Berkelland, een initiatiefgroep die jaren geleden samen met de gemeente een project is gestart om te komen tot de bouw van kleine woningen in Berkelland, kan een doorbraak melden. Of zoals de groep het zelf noemt: eindelijk komt het dichterbij. Samen met de gemeente Berkelland is er een locatie gevonden in Eibergen aan de Zwilbroekseweg waar het plan ontwikkeld kan worden. De initiatiefgroep nodigt nu geïnteresseerden uit voor een informatieavond op 26 april.

Aan de Zwilbroekseweg is er ruimte voor tien tiny houses gereserveerd. Wie ‘tiny’ zou willen wonen en kans wil maken op een plek binnen dit plan, is van harte welkom op dinsdag 26 april vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in de Huve aan de Grotestraat 52 in Eibergen.
De initiatiefgroep zoekt belangstellenden die willen participeren en bijdragen om dit project tot een succes te brengen. Die belangstellenden, die dienen affiniteit te hebben met de natuur en duurzaam leven.
Om deze avond mogelijk te maken vraagt de initiatiefgroep een klein bedrag van 5 euro (daarvoor krijgt men ook een kop koffie of thee). Voor meer informatie over tiny wonen kan de belangstellende eens een kijkje nemen op de Facebookpagina, Tinyhouseberkelland of zich aanmelden voor de nieuwsbrief via tinyhouseberkelland@gmail.com.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo