Uit alle windstreken melden zich de deelnemers voor de Paastoertocht bij clubgebouw van Motorclub Ruurlo. Foto: PR.

Uit alle windstreken melden zich de deelnemers voor de Paastoertocht bij clubgebouw van Motorclub Ruurlo. Foto: PR. 

Zonnige paastoertocht Motorclub Ruurlo

Vervoer

RUURLO – De weergoden waren de motorrijders erg goed gezind en dat maakte dat uit alle windstreken deelnemers zich al vroeg melden bij het clubgebouw van Motorclub Ruurlo.

Naast de vaste kern toerrijders van Motorclub Ruurlo was een groot aantal motorfanaten uit het land op hun stalen ros gesprongen om deel te nemen aan deze mooie paasrit. Dat maakte dat in totaal 83 deelnemers, die onder ideale weersomstandigheden van start gingen. Via de Achterhoek, Duitsland en Twente toerde men heerlijk over de door de Toercommissie uitgezette routes. Natuurlijk was er gelegenheid om onderweg een kop koffie en een lunch te nuttigen. Dat maakte dat in Duitsland de diverse groepjes toerrijders een stop maakten en elkaar troffen voor een ‘Tasse Kaffee mit Kuchen.
De dames van de cateringcommissie hadden ervoor gezorgd dat na afloop de deelnemers in het clubgebouw op gekookte en gevulde eieren werden getrakteerd. Hier werden de toertocht geëvalueerd en motornieuwtjes gedeeld.
Zoals werd aangekondigd betrof het hier de start van het toerseizoen. Mocht men geïnteresseerd zijn in de toertochten van Motorclub Ruurlo voor het komende seizoen, kijk dan via de link op de website van MCR: https://mcruurlo.nl/index.php/toer/toertochten-en-inschrijven/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant