OV-ambassadeurs hebben antwoorden op tal van vragen. Foto: PR

OV-ambassadeurs hebben antwoorden op tal van vragen. Foto: PR

OV-ambassadeurs helpen reizigers digitaal op weg

Vervoer

BERKELLAND - Wie niet gewend is aan reizen met het openbaar vervoer kan soms als een berg opkijken tegen zo’n trip. Dat is niet meer nodig, dankzij de OV-ambassadeurs, die iedereen graag op weg helpen. Zij zijn het reizen met het openbaar vervoer gewend en hebben antwoord op alle vragen over het OV.

Die vragen kunnen onder meer worden gesteld tijdens interactieve online informatiebijeenkomsten. In kleine groepjes legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit welk abonnement het beste bij iemand past, of hoe bijvoorbeeld een OV-chipkaart kan worden aangevraagd en gebruikt. De eerstvolgende interactieve bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 april. Het begint om 13.30 uur en duurt maximaal een uur. Deelname is gratis. Na afloop van de bijeenkomst is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak of een proefreisje met een OV-ambassadeur in te plannen.
Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl, of te bellen naar 038-4540 130. Zij krijgen vervolgens een inlogcode om op een telefoon, tablet of computer (met camera en microfoon) te kunnen inloggen. Wie dat lastig vindt kan telefonisch hulp krijgen van de OV-ambassadeurs.
Naast de interactieve online informatiebijeenkomsten is er ook een telefonisch spreekuur en vinden er maandelijks inloopspreekuren, proefreisjes en fysieke informatiebijeenkomsten plaats. Kijk voor een overzicht van deze activiteiten en meer informatie op de website.


www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo