Bezoek het inloopspreekuur in de bibliotheek. Foto: PR

Bezoek het inloopspreekuur in de bibliotheek. Foto: PR

OV-ambassadeurs geven uitleg over reizen

Vervoer

ACHTERHOEK - Binnenkort voor controle of op bezoek naar het ziekenhuis? OV-ambassadeurs leggen graag op 8 maart in de bieb van Ruurlo uit hoe men kan reizen. De drukte op de weg, de maartse buien en het vinden van een parkeerplaats maken het soms best lastig om met de auto naar het ziekenhuis te gaan.

Het openbaar vervoer kan een mooie uitkomst bieden. Bussen stoppen voor de deur van het ziekenhuis. OV-ambassadeurs kunnen hierover alle uitleg geven. Ook wanneer men al even niet meer met het openbaar vervoer heeft gereisd of een ervaren reiziger bent, maar toch vragen heeft is men van harte welkom op het inloopspreekuur.

Inloopspreekuur
Wie vragen heeft over het reizen met trein, bus of buurtbus of over de OV-chipkaart, een kaartje kopen of OVpay (betalen met de bankpas)? Stel ze dan aan een OV-ambassadeur tijdens één van de inloopspreekuren. OV-ambassadeurs zijn vrijwilligers die het reizen met het openbaar vervoer gewend zijn. Zij helpen mensen graag het gemak van het openbaar vervoer ervaren. Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locaties in Overijssel, Gelderland en Flevoland geven OV-ambassadeurs uitleg en helpen zij iedereen op weg in het openbaar vervoer. Iedereen kan gratis en vrijblijvend binnenlopen op woensdag 8 maart tussen 14.00 en 15.30 uur, in de bibliotheek-vestiging Ruurlo, aan de Dorpsstraat 74.

Telefonisch
Wie liever telefonisch contact zou hebben met een OV-ambassadeur kan contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zitten dagelijks klaar om vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op tel. 038 – 303 70 10. Maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur; dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo