Tijdens het inloopspreekuur geven OV-mbassadeurs OV-reisadvies. Foto: PR
Tijdens het inloopspreekuur geven OV-mbassadeurs OV-reisadvies. Foto: PR

Inloopspreekuur OV-reisadvies

Vervoer

RUURLO - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. 

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruikgemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen. Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

In Bibliotheek Oost-Achterhoek, vestiging Ruurlo aan de Dorpsstraat 74 kan men woensdag 14 september terecht tussen 14.00 en 15.30 uur. Ook zijn er telefonische spreekuren. Telefonisch contact opnemen met een van de OV-ambassadeurs kan dagelijks via  038 – 303 70 10. De ambassadeurs zitten van maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur klaar om eventueel via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Op dinsdag- en donderdagmiddag kan men ook bellen, van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag- en woensdagavond is er de mogelijkheid tussen 18.30 en 20.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo