De OV-ambassadeur helpt mensen met allerhande vragen omtrent het openbaar vervoer. Foto: PR
De OV-ambassadeur helpt mensen met allerhande vragen omtrent het openbaar vervoer. Foto: PR

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Vervoer

BERKELLAND - Wie 55-plus is en vragen heeft over reizen met het OV kan gebruikmaken van het telefonisch spreekuur via 038 – 303 70 10. OV-ambassadeurs geven er antwoord op allerlei vragen over het gebruik van het OV.

“Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend”, zeggen de OV-ambassadeurs. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.
Wie wil weten hoe een OV-chipkaart wordt aangevraagd of hoe de 40 procent korting voor samen reizen werkt? Wie meer wil weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie wil over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of voor mensen die (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV zijn geworden maar nog niet weten hoe het werkt vormen de OV-ambassadeurs een ideale gids tijdens het telefonisch spreekuur. De OV-ambassadeur neemt met de beller het antwoord door. Er kan worden gebeld met tel. 038 - 303 70 10, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tevens ook dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur.

Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo