de nieuwe trainer voor volgend seizoen Martijn Prinsen (l) en Niek Sprukkelhorst van de Technische Commissie van VV Ruurlo ondertekenen het contract. Foto: PR

de nieuwe trainer voor volgend seizoen Martijn Prinsen (l) en Niek Sprukkelhorst van de Technische Commissie van VV Ruurlo ondertekenen het contract. Foto: PR

Martijn Prinsen nieuwe hoofdtrainer VV Ruurlo

Sport

RUURLO – Martijn Prinsen is komend seizoen (2024-2025) de nieuwe hoofdtrainer van voetbalvereniging Ruurlo. “We zien in Martijn Prinsen de juiste man om Ruurlo 1 succesvol te maken in de derde klasse. Met dertig jaar is Prinsen nog een jonge trainer en al drie jaar actief is als trainer van de senioren. Hij is een ambitieuze trainer die klaar is om in ons eerste elftal zowel het individu als de spelersgroep beter te maken. Daarbij heeft hij een duidelijke kijk op voetbal waar wij als club achterstaan”, zo laat de Technische Commissie (TC) van VV Ruurlo weten.

De Technische Commissie is enorm blij en trots dat het zo snel is gelukt om een nieuwe hoofdtrainer te vinden nadat de huidige hoofdtrainer Jan Lorsé enkele weken geleden liet weten zijn doorlopende contract voor het seizoen 2024-2025 per 1 juli te laten ontbinden. “We zijn positief verrast doordat we meerdere kandidaten hebben kunnen spreken. Na een aantal constructieve gesprekken hebben we gekozen voor Prinsen”, aldus de TC.
Prinsen is op dit moment actief in zijn derde seizoen als trainer van het tweede elftal van het Aaltense AZSV. Met dit team is hij vorig jaar kampioen geworden in de reserve hoofdklasse. De TC en het bestuur van VV Ruurlo is ervan overtuigd dat Martijn Prinsen VV Ruurlo verder kan helpen in haar sportieve ambities. Men ziet in hem een trainer die goed bij de club en de spelersgroep past.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant